Friday, 7 February 2014

Anuar Zain - Sempurnakan Aku

AssaLamualaikum.
Bagi peminat Anuar Zain boleh lah layan lagu ni. Sambungan daripada lagu Ajari Aku. Kalau tengok video klip nya pun memang rentetan cerita dalam Ajari Aku.
Tapi bila search Official nak masuk kan dalam blog ni tak jumpa plak. Kat You Tube memang ada. Layan je lah yang ini ya. Anuar Zain memang punya suara yang mantap dan class gitu. Hehe!
WasSALam^_^

17 comments:

  1. ok, x minat AA...minat kak dia jaaa..heheheehe...

    selamat berhujung minggu Atie...eh, Sabah ada kes H1N1 kan...take care tau...

    ReplyDelete
  2. salam jumaat atie..
    layan lagu jejaka melaya ye..the best lah !!..:)

    ReplyDelete
  3. suka suara AZ tpi kena lah die tak kahwin kan, KA Pun dah anak 3 hehehe

    ReplyDelete
  4. Ni jejaka idaman malaya ni...suara romantis gitu...hehe

    ReplyDelete
  5. bila la jejaka idaman malaya ni nak kawin kan...ramai anak dara nak kat dia...mak dara pun ramai...hahaha

    ReplyDelete
  6. Alahaiiiiii...menusuk ke kalbu sangat lagu ne..

    ReplyDelete
  7. Best lagu ni... Menusuk ke jiwa. Hehe.

    ReplyDelete
  8. Ohhh....okje pun suka Anuar Zain ni Atie...lagu dia mmg best! Bebudak ni dulu panggil dia Ena Jin...hehe...zaman pelat!

    ReplyDelete
  9. best juga....wah ni tentu atie memang minat anuar zain ya...hehee

    ReplyDelete
  10. niesa suka lagu ajari aku!hehe..happy weekend kak!

    ReplyDelete
  11. Minat dgn Anuar Zain rpnya aTie..best suaranya kn

    ReplyDelete
  12. Suka suka...lagu az memang best

    ReplyDelete
  13. suka gitew tak da mint sgt. tapi lagu aa mmg best.

    ReplyDelete
  14. boleh la dengar tp tak minat sgt.. cikna suka faizal tahir.. heheh..

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..