Saturday, 8 February 2014

Make Up??

AssaLamualaikum
Konsep bersolek :
Tiada kaitan dengan sesiapa. Sekadar perkongsian.                                                              Salam hujung minggu  semua.
WasSaLam^_^

25 comments:

  1. Jarang bermake up ni atiey......hehe Selamat berhujung minggu !

    ReplyDelete
  2. I usahkan mekap, nak leptak lipstik pun rasa segan. Tapi si JJ ni ikut pangai saper tah, kecik2 dah gedik minta mekap, nasib ler abang Pa'e hehehe.

    ReplyDelete
  3. terima kasih peringatannya

    Luangkan sedikit masa untuk vote blog acik yang tercalon bagi favorite lifestyle blog Cara vote di sini

    ReplyDelete
  4. Solek utk suami lagi berpahala.. Lgipun wanita dh mmg cntik kn.. X pyah dh nk cnteng2 muka kn..

    ReplyDelete
  5. Salam hujung minggu kak... ngt jg terlebih make up.. Haha

    ReplyDelete
  6. betul..betul...betul... muka kita bukan canvas..

    ReplyDelete
  7. betul Atie, ada jugak terbaca dalam majalah sebelum ni..

    ReplyDelete
  8. Jrg sgt bemakeup aTie..paling2 sapu glos at lipstic

    ReplyDelete
  9. Hehe....okje tak pandai mekap le Atie......kalau mekap sesekali tu sure mcm clown tau...

    ReplyDelete
  10. make up time raya jer...g office...pakai ala kadar jer...

    ReplyDelete
  11. SAYA LELAKI TAK MAKE UP.. DULU JE MASA SEKOLAH PAKI BEDAK.. :)

    ReplyDelete
  12. patut la anak saya Aisyah suka sgt make up skrang ni… main conteng2 muka lepas penat conteng buku.. ekkekkek

    ReplyDelete
  13. Acik masa kawen je make uoa atie..tapi acik ni tak tinggal celak

    ReplyDelete
  14. haha..make up sama macam berkarya kott..tu yg depo suka main warna..bior nampak kearitf :)

    ReplyDelete
  15. hahhaaa......orite....
    nanti tambah bida kan kak..

    ReplyDelete
  16. tak cukup masa nak bermekap atie..
    pelanggan pun anak murid saja, heee

    ReplyDelete
  17. Nrl plak ala2 kadar je... letak bedak, lipstick warna natural... dah... x sempat, semua x pakai... hehe ^__^

    ReplyDelete
  18. xreti nk make up over2 sis..sekadar basic ikut warna muka je niesa sll..hihi...

    ReplyDelete
  19. hahaa..lucu pulak ayat tu...apapun nk make up tkpe tp usah blebihan... kita semua dh cantik..nature..:)

    ReplyDelete
  20. suka tgk org pakai mekap. sndiri mekap ala kadar je

    ReplyDelete
  21. Samalahh..aida pon tak suka over2..hilang originality..ehehehee

    ReplyDelete
  22. takyah mekap2.. natural beauty bak kata pak cik mat saleh.. kekeke..

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..