Monday, 3 February 2014

31/01- Birthday Ibu! Dah berlalu pun...

AssaLamualaikum
Cerita birthday lah konon! Haha. Kalau ikut malas nak cerita sebab dah berlalu. Tapi untuk menghargai usaha en Kuling yang buat suprise belikan kek, kenalah cerita jugak kan? hehe! Aku ni sebenarnya dah malas nak sambut-sambut harijadi ni, sebab rasa diri dah 'sedikit' tua. Haha! Rasa macam tak sesuai nak sambut birthday lagi. Kihkih. Al-Kisahnya en Kuling buat suprise dengan tempahkan Coklat Cheese Cake dari kawan aku. Aku pun tak tahu masa bila dia tempah. Tau-tau dia balik kerja, siap buat takde apa-apa pastu tetiba muncul dengan sebijik kek di tangan dia. 
Haha! adoi! lucu satu hal.
Jemput tengok. Haha! Coklat kat atas tu coklat Vochelle sebab kawan aku tu tau, 
aku suka sangat coklat jenama tu.

Apapun terima kasih bang, sebab ingat juga birthday ku. Terima kasih juga pada kawan-kawan yang wish. DOA kalian amat aku hargai. Doakan aku menjadi insan yang lebih baik di sisi Allah S.W.T Doakan aku menjadi isteri, anak & Ibu yang baik juga. InsyaAllah! Amin.
*Si Tumpis Pa'e yang sibuk nak tiup lilin. Hehe!*
WasSaLam^_^

34 comments:

  1. Aduh!! mesti nak menitik airmata gembira waktu dapat kek itu kan Atie.
    Apa pun happy birthday dari kakak buat Atie.

    ReplyDelete
  2. Hepi besday (belated) yer atie..semoga panjang umur murah rezki,selamat dunia akhirat...bestnya kuling wat surprised ngan kek fbret lagi tuh..hehe

    ReplyDelete
  3. sedap pula aku tengok kek tu atiey...best kan bila kena surprise cam gitu..hehe

    ReplyDelete
  4. wahhhh... romantiknye... btw, happy belated birthday ya.. :)

    ReplyDelete
  5. Ehem2.. Sweet gilaaaa...haha..apa2 pn semoga dipanjangkan umur ya kak atie...

    ReplyDelete
  6. happy bday dear...... smoga pnjang umur..murah rezeki dan sentiasa dibwah rahmat dan redha ilahi...hihi pnjang lebar pulak... bestnya...kek cheese.. wahh romantik ............................!

    ReplyDelete
  7. Selamat hari lahir Atie, semoga usia dirahmati Ilahi, diberikan kesihatan yg baik Dan ceria selalu ;)
    Bestnya cheese cake coklat tu... romantic kuling tu ye ;)

    ReplyDelete
  8. Happy belated birthday atie.. Wah terharunya kalau Abg kita buat mcm tu :) sedap kek

    ReplyDelete
  9. epy belated birthday... but cake tu nampak mabeles giler ler ~

    ReplyDelete
  10. terharunyaaa...so sweet...happy belated birthday ye atie..moga sentiasa dalam lindungan dan rahmat Allah

    ReplyDelete
  11. wahhh..surprise dari cik abang yer..hihi..happy belated birthday atie...best Nye kek tu!! hihi

    ReplyDelete
  12. So sweet. Happy belated birthday atie. Nampak sedap kek. tu.

    ReplyDelete
  13. hepi besday atie, moga d pnjangkan umur dan d murahkan rezki.
    sayang kuling atie kt isterinya

    ReplyDelete
  14. haha..bukan mood cuti..mood malas tegar lagi hehe..:D

    anyway sekali lagi...hepi besday atie :)
    nk mintak kek kompom dh abes kannn !:)

    ReplyDelete
  15. happy bday,moga murah rezeki dan panjang umur..nyaman kek kitak iya..dah terlior kamek..heheee..

    ReplyDelete
  16. happy belated birthday..
    moga diberkati Allah sentiasa

    ReplyDelete
  17. hahahaa....best na bila somi supries2 gitewwwww...awwwhhh...romentik bah 2 kak atiee...

    happy birthday sekali lagi...

    ReplyDelete
  18. Happy belated birthday Atie.. moga terus bahagia selalu :)
    wah, pandai kuling buat surprise :)

    ReplyDelete
  19. so sweet...^^ Happy Belated B'day Atiey...moga bahagia selalu..

    ReplyDelete
  20. Happy belated birthday!
    Waah kek best, terharunyeee :-)

    ReplyDelete
  21. happy belated birthday atie..
    syoklah dapat surprise...terharu le

    ReplyDelete
  22. Happy belated birthday Atie... i sangat ketinggalan kapal layar huhuhu. May Allah bless u and forever happiness with ur family.

    ReplyDelete
  23. happy belated bfday sis.. ehehe.. bestnya dapat surprise.. :D kek tu sadaaaappp!
    semoga sentiasa brada di bawah rahmat Allah :)

    ReplyDelete
  24. happy birthday!
    hirisan coklat tu amat menarik!!!

    p/s : periuk ajaib jadi tak? skang ada offer harga utk raya cina ni rm187 saje lom masuk postage la. email aida yes or no ~ adianiez@yahoo.com ~ aida ada email atie but no reply.

    ReplyDelete
  25. Apa pulak tak mo sambut Atie....ada peluang jangan lepaskan.....apatah lagi kuling yg buat surprise....
    Hepy Bezday Atie...moga panjang umur dengan kesihatan yang baik dah hidup Atie sekeluarga diberkati olehNya

    ReplyDelete
  26. Happy belated bday. Atie..moga selalu bahagia yer...


    wah...cheese cake ty. Yummy i like

    ReplyDelete
  27. hepi belated besday atie...
    bertuah dapat kek....masih ada yg sayang tu..hehehe

    ReplyDelete
  28. Sedapnya choc cheese cake.. Happy belated birthday yer.. Hihihi..

    ReplyDelete
  29. Lmbatnya nrl sampai sini... Hepi belated birthday Atie... Semoga jadi isteri, ibu & anak yang baik.... Amiin...

    Bestnya dapat surprise dari en.abang... *__^

    ReplyDelete
  30. selamat hari lahir kak. moga sentiasa diberi kesihatan yang baik, dipermudahkan segala urusan dan berbahagia hingga syurga bersama keluarga tersayang....

    cheese kek tue fav kira ihihihi

    ReplyDelete
  31. Happy belated bday! Sedapnyaaa kek tu :) Saya add ke bloglist saya ;)

    ReplyDelete
  32. happy belated birthday kak.. sedapnya kek tuuuu..

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..