25 Jan 2013

:: Boy Friend Baru Ku ::

AssaLamualaikum...
RINDU anak di rumah.. bagi memenuhi permintaan Kakak Jna cantik, Ini picture terbaru Boy Friend I.   Cinta Hati Ibu dan Babah.
Dengan gaya yang amat menghiburkan hati.. Rambut dah panjang..Tak mau pergi Saloon.. Pa'e cakap "sakit lah Ibu kalau gunting rambut di Saloon".. mana ada sakit! alasan semata..Kalau Babah yang gunting alamatnya botak sahaja. Ibu tak mau! Kadang-kadang penat melayan pertanyaan.. Masa tidur baru diam.... KAK OKje pernah tanya.. apa maksud TUMPIS?.. hah! Kak, tumpis tu maksudnya banyak cakap @ becok.. Pa'e sekarang macam tu lah.. Tumpis sangat... Kadang-kadang pertanyaan yang tak masuk akal..haha:)
WasSaLam^_^

31 comments:

  1. Hensem sungguh boy peren baru Atie tu ye :D

    ReplyDelete
  2. ceria hidup kalau anak byk cakap...or tumpis.hehe...
    org kata, besar nnt bijak kalau byk tny nih..

    :)

    ReplyDelete
  3. dah panjang rambut pa'e nie...makin comel..ibunya jer lah yg potong..rambut aidan sy yg potong sendiri..kalau dah jd tumpis tuh mmg mcm radiolah jwbnyer tak brenti2...:), mcm aidan..heheh

    ReplyDelete
  4. haha..comel nye pa'e!sama mcm adk bongsu niesa..lelaki gak..bila dh bercerita..adoi...hihi

    ReplyDelete
  5. wieeeee makin besar makin hensem Pa'e ni, untung JJ.. eh.

    ReplyDelete
  6. arghhhh..jtuh cinta dgn pa'e.. akk nk booked siap2 bleh??
    hehehe..gurau aje..

    ReplyDelete
  7. tumpis adik beradik tumpas ;)

    ReplyDelete
  8. hensemnyaaa pa'e . hee . banyak cakap la seronok kak . takde la rasa sunyi sangat ;D

    ReplyDelete
  9. ooo. tumpis tu byk cakap... tak de la mama bosan bila anak byk cakap...
    Skrang rambut anak2+hubby saya potong sendiri, jimat RM :)

    ReplyDelete
  10. Tupis pun cute bah kan pa'e..hehehe..
    tu yang bikin meriah di rumah..:)

    ReplyDelete
  11. tu yg meriah..keletah anak2 tu yang buat kite terhibur.. =)

    ReplyDelete
  12. assalam atie..keletah anak2 akan jadi kenagan manis buat kita nanti

    ReplyDelete
  13. ikut muka sapa si tumpis ni atie..muka ibu xder,muka babah jauh sekali..pada pandangan mata kak zu lah...

    ReplyDelete
  14. as salam... cik azue datang vertandang...by the way..dtg ni nak menjemput tuan umah join my GA..meh la..semoga ukhwah berpanjangan..
    http://kuazue.blogspot.com/2013/01/kome-nak-tak-my-2013-1-give-away.html?m=1

    ReplyDelete
  15. ok lah kak dah pandai ckp.. anak ayu nie raisha 2 tahun 4 bulan tak tahu ckp lagi... mama nye yg stress ajar hari2... suh ikut kita ckp pun tak mahu... lagi dia marah kita plak... boring tak de teman nak ckp...

    ReplyDelete
  16. hensem pa'e..pandai buat memek muka comel tu..haha ..lucu si pa'e ni kan..dah pandai bilang gitu.
    bestnya kalau ank dh pandai borak2 dgn kita,kalu ikhwan masih pelat2 lg.huhu..bercakap sangat,tp kalo tk paham tu, jika mamanya tnya tentu dia marah dan malu nk ulang...>,<

    ReplyDelete
  17. Hensem lah boypren U, kalau Atie dah clash inform saya tau, saya nak padankan dgn anak dara saya ye. :)

    ReplyDelete
  18. Smalh dgn adih bongsu suha. Suka sngat bertanya..

    ReplyDelete
  19. tumpis tuu banyak cakap !! baru tau

    ReplyDelete
  20. Oooo cikgu pun baru tau....bgus jgk berblog ni kan ,bleh tambah vocab hihi

    ReplyDelete
  21. Oooo cikgu pun baru tau....bgus jgk berblog ni kan ,bleh tambah vocab hihi

    ReplyDelete
  22. Comenya budak tumpis ni....budak baya ni memang banyak cakap....sampai susah nak menjawab soalan dia kadang tu!

    ReplyDelete
  23. rambut pa'e cantik ..
    mesti yg jenis lurus lembut ni kan..
    ala2 iklan syampoo gitu hehe

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..