19 Jan 2013

:: Jinbara Feat FiQ ::

AssaLamualaikum...
Lagu lama yang diberi nafas baru.. MILIK SIAPA KAH GADIS INI.
Lagu asal oleh Allayarham Sudirman Hj Arshad..
Minat juga dengan Fiq (penyanyi kelahiran Sandakan, Sabah)
bila di gabungkan dua figura ni memang best sangat..

Vokal yang mantap dari Kumpulan Jinbara berpadu suara dengan Fiq..
Dengar lah ya... kot-kot ada yang terimbas kenangan dulu-dulu:)
HappY weekend semua..
WasSaLam^_^

8 comments:

  1. lagu allahyarham sudirman memang best !!

    ReplyDelete
  2. milik siapa??? lagu arwah semuaaaa best.

    ReplyDelete
  3. teringat plak kat pakcik cikgu time dia bujang dulu2, suka snagat nyanyi lagu ni hehehe...skrg dah ada 3 orang anak pun

    ReplyDelete
  4. Suka dengar nyanyian mereka.. Ada pilihan selain dendangan allahyarham Sudirman..

    ReplyDelete
  5. Salam atie...dok kat tawau yer srkang nie..semua sehat..?
    hmmm..esok cuti sekolah kat sini dah habes..ayahnya kenalah bekerja semula..bezz gak blh dok umah ngan aidan jer kan..hehehe..

    sy psl lagu2 nie skrang byk dah tak follow..heheh...maklumlah jauh dr perkembangam..

    ReplyDelete
  6. Sekarang banyak lagu yg diberi nafas baru....lagu hattan pun sama tau Atie...

    ReplyDelete
  7. syok kan..dengar lagu2 macam ni..
    wah macam sia balik p zaman muda2 pula hihih..

    ReplyDelete
  8. Nisah layan juga lagu..
    tapi lagi feel dengan alunan suara Arwah Sudirman..hehe

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..