16 Jan 2013

::Wordless Wednesday #6::

AssaLamualaikum..
Jom senaman muka di pagi Rabu:)
All picture credit to FB
Sekian,
WasSaLam^_^

34 comments:

  1. Senyum...tak perlu kata apa2 ☺☺

    ReplyDelete
  2. ha..ha.... tapi yang no 1 tu ..... beranilah kalau nak cuba!!! ha...ha...

    ReplyDelete
  3. ape da bilik gerakkan, hahahahaha

    ReplyDelete
  4. hehehee..klakar tie..terutamnya yg first.

    ReplyDelete
  5. amboihhhh rumah isteri muda. bahayaa...hahahahhaaa

    ReplyDelete
  6. yg no 7 tu tak tahan yer smpai wrong number. hehehe

    ReplyDelete
  7. bukan main lagi ye .... amboi ..

    ReplyDelete
  8. hehehe... macam macam... seronok baca...

    ReplyDelete
  9. hrap2x ye cume jadi gurauan jela..hihihi ^^

    ReplyDelete
  10. melampau betul pic yng paling atas tuh...hahaha

    ReplyDelete
  11. hahahhaha, pecah perit anna baca post ni.. =)

    ReplyDelete
  12. Melampau betul kalau sampai wrong number tu.

    ReplyDelete
  13. hahahahhaa..wrong number tu paling tak tahan..hahhaaa

    ReplyDelete
  14. hahahahahha...adeiiii..yg nama isteri di handphone suami klakar!!! kesian kat wife..leh pulak dia letak nama bukit aman n wrong number..adeeiiii
    ehemmm..atie..ila dah post semalam..hihi..sorry lambat tau..harap2 suka lah yer =)

    ReplyDelete
  15. semuga gambar tu kelakar..hahahaha..tapi ada kebenarannya..hehehe

    ReplyDelete
  16. hehehhehe . nasib baik dari bercinta sampai dah kawin 5 tahun ni suami nisah tak tukar nama lagi dlm henpon. kalau tukar, mesti dah lama jugak nisah bakor henpon die muahahaha

    ReplyDelete
  17. kalo dah cukup kuota 4 takleh da pilih anak panah yg ketiga tu..hehe

    ReplyDelete
  18. Haha......yg paling last tu....lawak sinis

    ReplyDelete
  19. comel2...Salam perkenalan...dah follow...:) Salam perkenalan...


    ~FROM : ATHIR~

    ReplyDelete
  20. agak blurr la dengan yg akhir tu ..
    pasal nama isteri di hanfon ..

    ReplyDelete
  21. Yang 1st pict tu mesti ramai nak turn left kan...

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..