16.1.13

::Wordless Wednesday #6::

AssaLamualaikum..
Jom senaman muka di pagi Rabu:)
All picture credit to FB
Sekian,
WasSaLam^_^

34 comments:

  1. Senyum...tak perlu kata apa2 ☺☺

    ReplyDelete
  2. ha..ha.... tapi yang no 1 tu ..... beranilah kalau nak cuba!!! ha...ha...

    ReplyDelete
  3. ape da bilik gerakkan, hahahahaha

    ReplyDelete
  4. hehehee..klakar tie..terutamnya yg first.

    ReplyDelete
  5. comey je..hahha

    ReplyDelete
  6. amboihhhh rumah isteri muda. bahayaa...hahahahhaaa

    ReplyDelete
  7. yg no 7 tu tak tahan yer smpai wrong number. hehehe

    ReplyDelete
  8. bukan main lagi ye .... amboi ..

    ReplyDelete
  9. hahha..gelak guling2..
    lawak

    ReplyDelete
  10. hehe...gelak seorang² baca ni.. :)

    ReplyDelete
  11. hehehe... macam macam... seronok baca...

    ReplyDelete
  12. hahaha sabo jel ah .. ^_~

    ReplyDelete
  13. hrap2x ye cume jadi gurauan jela..hihihi ^^

    ReplyDelete
  14. melampau betul pic yng paling atas tuh...hahaha

    ReplyDelete
  15. hahahhaha, pecah perit anna baca post ni.. =)

    ReplyDelete
  16. Melampau betul kalau sampai wrong number tu.

    ReplyDelete
  17. hahahahhaa..wrong number tu paling tak tahan..hahhaaa

    ReplyDelete
  18. hahahahahha...adeiiii..yg nama isteri di handphone suami klakar!!! kesian kat wife..leh pulak dia letak nama bukit aman n wrong number..adeeiiii
    ehemmm..atie..ila dah post semalam..hihi..sorry lambat tau..harap2 suka lah yer =)

    ReplyDelete
  19. semuga gambar tu kelakar..hahahaha..tapi ada kebenarannya..hehehe

    ReplyDelete
  20. hehehhehe . nasib baik dari bercinta sampai dah kawin 5 tahun ni suami nisah tak tukar nama lagi dlm henpon. kalau tukar, mesti dah lama jugak nisah bakor henpon die muahahaha

    ReplyDelete
  21. kalo dah cukup kuota 4 takleh da pilih anak panah yg ketiga tu..hehe

    ReplyDelete
  22. hohohoh ....wordless mouth XD

    ReplyDelete
  23. Haha......yg paling last tu....lawak sinis

    ReplyDelete
  24. comel2...Salam perkenalan...dah follow...:) Salam perkenalan...


    ~FROM : ATHIR~

    ReplyDelete
  25. agak blurr la dengan yg akhir tu ..
    pasal nama isteri di hanfon ..

    ReplyDelete
  26. tak menahan yg last tuh

    ReplyDelete
  27. Yang 1st pict tu mesti ramai nak turn left kan...

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..