28 Jan 2013

:: TQ Mama ILA ::

Assalamualaikum..
Dapat hadiah lagi dari MAMA ILABlogger Terengganu kita yang lemah lembut dan ceria. Sesiapa yang nak tahu kenapa aku dapat hadiah ni boleh baca SINITerima kasih bebanyak Ila.. Sy amat-amat menghargai nya.. Moga ukhuwah yang terjalin berpanjangan ya.
Mama ILA dan Hannani yang cute.
Culik picture dari Blog Ila..sorry:)
Suka sangat kitchen glove ni... Walau pun jarang masak dan tak reti sangat masak tapi bila masak nanti mesti teringat kat Ila dan anak dia yang comel tu.. Hannani @ Adik yang cute! suka blog Ila, tengok keletah anak perempuan dia yang comel. Sesiapa nak berkenalan dengan Mama Ila, boleh terjah blog beliau ya. TQ..TQ Ila...:)
WasSaLam^_^

21 comments:

  1. yeay!!!! dah sampai eh...hihihi...amboii...siap buat n3 untuk ila..hihihi..i malu =P..thanks atie =) semoga ukhwah yg terjalin berpanjangan.. love!!

    ReplyDelete
  2. wlopon jarang masak bile dh ade ni semangat skit nk masak... hee :P

    ReplyDelete
  3. Tahniah Atiey..cnatik..bertambah semangatlah Atiey nk masak nanti..^^

    ReplyDelete
  4. best juga bila dapat present kan ..

    ReplyDelete
  5. ingtkan beg tangan td.
    rupanye kitchen gloves..huhu
    semangat lg nak memasak.

    ReplyDelete
  6. assalam atie..cantik glove tu..dan yang memberi pun manis senyum dengan baby nya tu

    ReplyDelete
  7. tak aci... nak jugak. hihihii tu la saya pun suka tengok Adik, cute and she is a very happy baby. sejuk hati tengok dia.

    ReplyDelete
  8. dapat hadiah lah yang paling best sekali

    ReplyDelete
  9. Saya punya adiah mana??
    hehe..gurau tu.

    ReplyDelete
  10. hehe kalu dh lawa camni, siap ad border, nak pakai pon syg ;)

    ReplyDelete
  11. bestnya dapat hadiah..
    bertambah erat ikatan persahabatab kan..

    ReplyDelete
  12. seronoknya dapat hadiah dari teman blogger...rajin2 memasak lepas ni..hehe

    ReplyDelete
  13. Tahniah Atie dpt hadiah. lepas ni tentu lebih bersemangat utk memasak

    ReplyDelete
  14. Seronoknya dpt hadiah.. Mmg comel ibu dan anak ;)

    ReplyDelete
  15. syiok nye dapat hadiah...cantik..

    ReplyDelete
  16. hehe cantek lah.. sayang pulak nak guna .. (ada rase mcm tu tak??)

    ReplyDelete
  17. wah... rezeki dpt hadiah tu... bestnya...

    ReplyDelete
  18. Hehe... mesti tak sabar nak gunakan Atie.... walau tak masak hari ni tapi buat2 msaklah..heheh

    ReplyDelete
  19. cantik la kak.sy doakan semoga persahabatan yg terjalin di alam maya ni berkekalan.aamiin

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..