4.1.13

:: Renungan Jumaat 8 ::

AssaLamualaikum..
Jumaat pertama di tahun 2013. Alhamdulillah! Masih diberi peluang bernafas 
di bumi Allah S.W.T ini.
Betapa besarnya nikmat yang telah diberikan.. ALHAMDULILLAH!
All picture kredit to :FB
Renungan buat diri sendiri dan semua kawan-kawan yang aku sayangi...
Jom tanam azam tahun baru untuk perbaiki diri dari segala aspek kehidupan..
Moga kita tergolong dikalangan hamba-hambaNYA yang sentiasa di redhai..amin! 
WasSaLam^_^

17 comments:

  1. Salam atie..
    Renungan2 yg amat bermanfaat bg kita semua utk menghadapi akhirat...tq for sharing...

    ReplyDelete
  2. kata2 penuh makna yang mendalam....tq for sharing....

    ReplyDelete
  3. Atie...tq...banyak pengajaran yg boleh dapat...walaupun Baca sekali lalu...he..he

    ReplyDelete
  4. salam jumaat kak atie..Na suka quote yg 1st tu..
    HAHAHAHA tak buat jahat pun dah cukop BAIK ngee~

    ReplyDelete
  5. salam kunjung balas...

    terima kasih siggh blog kita...

    good sharing...quote2 yang best...

    ReplyDelete
  6. InShaAllah amin! =)

    ReplyDelete
  7. Ya jaga lisan tu memang perlu. kerana lidah tu le boleh bertelingkah satu dunia.

    ReplyDelete
  8. Peringatan buat kakak tu Atie.

    ReplyDelete
  9. Thanx for sharing Atiey..In Shaa Allah..peringatan sesama kita..~

    ReplyDelete
  10. suka sekali aku pesan ini. sungguh pesan yang singkat, padat namun kaya makna

    ReplyDelete
  11. Salam Jumaat dear.

    ReplyDelete
  12. Andai tak mampu menyenangkan...jangan pula menyusahkan...

    ReplyDelete
  13. Azam sy thun ni..mahu buka market CDI kat LD. In-sha Allah.

    ReplyDelete
  14. Setuju sangat ngan first quote tu..

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..