18 Feb 2013

::Happy Birthday Sayangku Irshad::

AssaLamualaikum
Entry special. Hari yang ceria. Teringat melahir kan nya 3 tahun yang lalu. Di bilik no 8 Delivery Suite Hospital Lahad Datu. Bayi seberat 2.5kg, panjang 48cm, jam 1.14pm  tengah hari Khamis 2010 (semua aku tak kan lupa sampai bila-bila).Ya Allah! betapa besar anugerah mu ini keatas kami. ENGKAU beri kami satu amanah untuk dijaga, dibelai dan dididik sepenuh kasih sayang. Selamat Hari Lahir sayang Muhammad Irshad Rifae @ Pa'e. Kehadiran mu anugerah terindah dalam hidup Ibu dan Babah.
DOA Ibu dan Babah moga anak Ibu ni membesar dengan sihat dan sempurna, panjang umur, di lindungi Allah S.W.T sentiasa. Jadi anak soleh. Amin! Dear Irshad, Ibu dan Babah sayang awak dunia akhirat. (harap Pa'e baca entry ni bila dia besar nti:). Happy Birthday SAYANG!
WasSaLam^_^

38 comments:

  1. selamat hari lahir untuk irshad.....moga panjang umur murah rezeki dan menjadi anak yang soleh.....Amin..

    ReplyDelete
  2. heppy birthday Pa'e sayang!!!! semoga menjadi anak yang soleh yer =)

    ReplyDelete
  3. Happy besday Mr Irshad Rifa'e..hehehe..makin besar makin encem..semoga menjadi anak yg soleh ya pa'e..jaga ibu elok2...dengar kata..jgn nakal2 cam abg aidan yer..hehehe

    ReplyDelete
  4. Selamat hari lahir Irshad.. Semoga sentiasa menjadi ank yg soleh dan mendengar kata ayah dan ibu ya.. Amin.. :D

    ReplyDelete
  5. Happy birthday Irshad...sama dengan birthday Yani & Yana hari ni ^_^

    ReplyDelete
  6. Assalamualikum.. Selamat ulang tahun kelahiran Pa'e...Semoga menjadi anak yg soleh

    ReplyDelete
  7. Happy B'day Pa'e..moga membesar dengan sihat & menjadi anak yg soleh..cemerlang dunia akhirat..^^

    ReplyDelete
  8. selamat hari lahir buat Pa'e.. moga jadi anak yg baik

    ReplyDelete
  9. Happy birhtday, jadi anak yang soleh yer Irshad :)

    ReplyDelete
  10. Aminnnn.... Hepy Bezday budak Tumpis dan dan budak tomei.... moga apa yg ibu harapkan dimakbulkan olehnya

    ReplyDelete
  11. Happy Birthday Pa'e..moga membesar dengan sempurna dan menjadi anak tang soleh untuk ibu dan babah..

    ReplyDelete
  12. Happy birthday Irshad sayang... moga impian ibu dan babah menjadi kenyataan.

    psst: Mata dia cantik:)

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah..happy birthday Irshad..mg jd anak yg soleh..dipanjangkan umur,dimurahkan rezeki...amin...

    ReplyDelete
  14. happy birthday..cpt je mse berlalu kn..

    ReplyDelete
  15. happy birthday irsyad...moga menjadi anak yg soleh yer

    ReplyDelete
  16. Happy Birthday Sayangku Irshad ..semoga menajdi anak yang soleh :D

    ReplyDelete
  17. epy bday pa'e... pnjg rupenye name kamu..
    smoga jadi anak yg mendengar kata, bijak, & sentiasa menyejukkan ati ibu & babah :)

    ReplyDelete
  18. hpy bday pa'e!semoga menjadi anak yg soleh..amin.. :)

    lama xjenguk kak atie..rindu!!

    ReplyDelete
  19. hepi besday dik.pakcik tengok muka adik ni..ai sejuk ati pacik oi :) mudah2 mudahan adik leh jadi anak soleh yang bertanggungjawab ye satu hari nanti :)

    ReplyDelete
  20. happy b'day pa'e..semoga menjadi anak yg membahagiakan ibu ayah..

    ReplyDelete
  21. Selamat Hari Lahir sayang Muhammad Irshad Rifae, semoga jadi anak yg soleh dan insan yg berguna.

    ReplyDelete
  22. Selamat Hari Lahir Irshad... semoga menjadi anak yg soleh... :D

    ReplyDelete
  23. Slmt ulangtahun Irshad. Anak mmg anugerah terindah :) semoga terus membesar dgn sihat dan cemerlang

    ReplyDelete
  24. selamat hari lahir Irsad.. moga jadi anak ayah dan ibu yang sentiasa menyenangkan hati...

    ReplyDelete
  25. slamat hari irshad. moga menjadi anak soleh yang berjaya di dunia dan akhirat amin

    ReplyDelete
  26. eppy bdayy pa'e.. moga jadi anak yang soleh bila besar nanti ye..

    ReplyDelete
  27. happy birthday pae.. moga mnjadi anak yg taat dan soleh. amin

    ReplyDelete
  28. happy birthday pa'e , camna keadaan kat tempat akak sekarang ni, penyamun2 tu masih ka?

    ReplyDelete
  29. epy birthday dear, moga jd anak terbaik dunia & akhirat ye

    ReplyDelete
  30. happy birthday. be a good boy ok. ;)

    ReplyDelete
  31. Happy birthday untuk Pa'e...semoga menjadi anak yang soleh dan berjaya bila besar nanti.... :-)

    ReplyDelete
  32. HAPPY BIRTHDAY!!!! owhh sedap ner nama dia, doakan yang terbaik untuk Pa'e, kisses and hugs from me.. big sloppy kiss from JJ to birthday boy. hehehe

    ReplyDelete
  33. happay birtday Muhammad Irshad Rifae...nda sedar kan Atie..anak cepat membesar..

    ReplyDelete
  34. Hepi besday tuk Irshad...
    moga menjadi anak yang baik dan dicontohi oleh adik2 nanti yer..

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..