17 Feb 2013

:: Wedding Malikh & Hellen ::

AssaLamualaikum..
Semalam we all menghadiri perkhawinan sahabat yang juga bekerja di Hospital Lahad Datu. Malikh & Hellen. Acara bermula jam 7:30pm yang dilangsung kan di Dewan Tun Mustapa Lahad Datu. Meriah perkhawinan mereka. Dua-dua pun sama cantik = sepadan.
Rakan2 sepejabat
Cenderahati dari mempelai
Sebenar nya kami pergi bertiga dengan Pa'e & Babah. Tapi masa naik pentas nak snap picture ni depa tak ikut. Pemalu lah konon. haha! Tahniah Malikh & Hellen. Moga kekal hingga ke syurga. Amin! You all ada jemputan kenduri tak hari ni? 
WasSaLam^_^

22 comments:

  1. mana gambar lauk kendurinya dik..sama tak dgn lauk dri semenanjung

    ReplyDelete
  2. Selamat pengantin baru untuk dorang....saya sini rumah jak....rilek dan santai dgn family.... :D

    ReplyDelete
  3. selamat pengantin baru buat kwn Atiey..moga kekal bahagia till Jannah....
    Hari mcm biasa duk kat rumah jak melayan anak dara...

    ReplyDelete
  4. cantik sepadan..semoga perkahwinan kekal bahagia selamnya..:)

    ReplyDelete
  5. muka pengantin jauh, tak nampak hehe.. tp mesti lawa :)

    ReplyDelete
  6. Makan kenduri ke?? bestyer...selamat pengantin baru utk pengantin.

    ReplyDelete
  7. assalam atie...
    wah seronok pegi kenduri kan..mesti makan sedap2 kat sana..heheh...apsal gambar sket jer..pa'e pun tak nampak...:)

    ReplyDelete
  8. I dah lama tak pergi kenduri, orang sini tak suka kahwin hahaha.

    ReplyDelete
  9. comelnya cenderahati. apa kat dalam? sibuk jer nak tau. hihi..

    ReplyDelete
  10. hehe..Box biru banyak jajan buat budak2..coklat etc. Box pink tuala muka colour hijau+ seutas tasbih.

    ReplyDelete
  11. Yela.xde gambar jamuan kenduri...nak tau gak apa yg mereka hidang bila musim kawin hehe

    ReplyDelete
  12. Tahniah kepada pasangan pengantin baru tersebut.. saya masih ingat dewan ni..

    ReplyDelete
  13. selamat pengantin baru...tahniah :)

    ReplyDelete
  14. cantiknya pengantin.... dah setahun tak dapat jemputan kawin *sigh*

    ReplyDelete
  15. cantik cenderahati dari pengantin tu...:)

    ReplyDelete
  16. comelnya pengantin dan gaunnya...

    ReplyDelete
  17. Makanan kenduri kat sana macamana ek Atie... macam Semenanjung ke?

    Semoga mereka berbahagia hingga ke Syurga!

    ReplyDelete
  18. pengantin cantik...selamat pengantin baru

    ReplyDelete
  19. rasa mcm nk kaween gak la..hehehehe :P

    ReplyDelete
  20. tahniah untuk pengantin..moga berkekelan hingga akhir hayat..

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..