6 Feb 2013

:: Wordless Wednesday #9::

AssaLamualaikum..
Ceritera tentang kereta... Senyum tak perlu kata apa-apa..


All picture kredit to :FB

Siapa nak pakai kereta seperti di atas?? :)
WasSaLam^_^

27 comments:

  1. akak, kite nk kete pengantin tu..yg pompuan tu sangat cun! bibir cam angelina jolie.. hihihi

    *rinduu akak gak.. heheh..

    ReplyDelete
  2. barulah betul kereta kura-kura ...hehe

    ReplyDelete
  3. Hahaha..lawaknya tie..keta kura2 tu real jer..camaner diorang buat tuh

    ReplyDelete
  4. bella nak kereta yang bibir tu kak . baru la seksi meksi giteww . bhahaha

    ReplyDelete
  5. hehehhe...lawak je tgk kete yang ada gigi tu...

    ReplyDelete
  6. hehehe.... xsanggup nk naik kete yg pic no. 2 tu.. :p

    ReplyDelete
  7. tetanjat gigirl keta yang last tu hahaha

    ReplyDelete
  8. muahahhaa..
    skit jiwa nengok yg ade gigi neh..
    cm mn hari2 kne gosok gigi..
    hbs colgate..

    ReplyDelete
  9. uishhh..x sanggup rasanya nak naik kete yg last sekali tuh..

    ReplyDelete
  10. Atie kakak nak yg senyum pakai lipstik tu hihi...

    ReplyDelete
  11. hehhe..sy mau yg kura=kura tu..baru lalu semua org tengok hehehe

    ReplyDelete
  12. ala yang kete bulu mata lentiktu best...

    ReplyDelete
  13. nda lah ku sanggup pakai kak..bikinketawa jak

    ReplyDelete
  14. xmo...nnti hari2 kene gosok gigi dia...ahaks

    ReplyDelete
  15. hihihihi.. gelak besar saya...

    ReplyDelete
  16. hahahaa yg sengih tu paling best, senyum tak perlu kata apa2.

    ReplyDelete
  17. haha macam2 jenis..pic last tu mmg bikin org senak perut gelak..menyengih je sepanjang jalan.haha

    ReplyDelete
  18. kete tyg gigi...menarik tu :D

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..