6.2.13

:: Wordless Wednesday #9::

AssaLamualaikum..
Ceritera tentang kereta... Senyum tak perlu kata apa-apa..


All picture kredit to :FB

Siapa nak pakai kereta seperti di atas?? :)
WasSaLam^_^

27 comments:

  1. wow kreatif nya

    ReplyDelete
  2. akak, kite nk kete pengantin tu..yg pompuan tu sangat cun! bibir cam angelina jolie.. hihihi

    *rinduu akak gak.. heheh..

    ReplyDelete
  3. barulah betul kereta kura-kura ...hehe

    ReplyDelete
  4. Hahaha..lawaknya tie..keta kura2 tu real jer..camaner diorang buat tuh

    ReplyDelete
  5. bella nak kereta yang bibir tu kak . baru la seksi meksi giteww . bhahaha

    ReplyDelete
  6. hehe...comel2 kereta tu semua...^^

    ReplyDelete
  7. hehehhe...lawak je tgk kete yang ada gigi tu...

    ReplyDelete
  8. hehehe.... xsanggup nk naik kete yg pic no. 2 tu.. :p

    ReplyDelete
  9. tetanjat gigirl keta yang last tu hahaha

    ReplyDelete
  10. cantik dan kreatif sangat.....

    ReplyDelete
  11. muahahhaa..
    skit jiwa nengok yg ade gigi neh..
    cm mn hari2 kne gosok gigi..
    hbs colgate..

    ReplyDelete
  12. uishhh..x sanggup rasanya nak naik kete yg last sekali tuh..

    ReplyDelete
  13. Atie kakak nak yg senyum pakai lipstik tu hihi...

    ReplyDelete
  14. hehhe..sy mau yg kura=kura tu..baru lalu semua org tengok hehehe

    ReplyDelete
  15. kete turtle tu kiut..heheheh

    ReplyDelete
  16. ala yang kete bulu mata lentiktu best...

    ReplyDelete
  17. senyum jugaklah baca... hehehe

    ReplyDelete
  18. nda lah ku sanggup pakai kak..bikinketawa jak

    ReplyDelete
  19. xmo...nnti hari2 kene gosok gigi dia...ahaks

    ReplyDelete
  20. hahaha..comel hok pengantin tuu

    ReplyDelete
  21. hihihihi.. gelak besar saya...

    ReplyDelete
  22. hahahaa yg sengih tu paling best, senyum tak perlu kata apa2.

    ReplyDelete
  23. Eh come yg bride n groom tu...

    ReplyDelete
  24. Comel-comel belako =)

    ReplyDelete
  25. haha macam2 jenis..pic last tu mmg bikin org senak perut gelak..menyengih je sepanjang jalan.haha

    ReplyDelete
  26. haha..cute2 blake;)

    ReplyDelete
  27. kete tyg gigi...menarik tu :D

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..