Thursday, 4 April 2013

:: Bobo Tea Kristal ::

AssaLamualaikum
Sedapnya bila cuaca panas begini kita minum Ice Blended. Kegemaran ku Bobo Tea Kristal. Fuh! lega. Hilang dahaga. Cuma tak boleh nak minum selalu, takut pada kemanisan. Jaga kesihatan. Hehe..
RM3.00
Kedai Bobo Tea agak terkenal juga di Lahad Datu ni. Terletak di Fajar. Menjual pelbagai jenis Ice Blended. Makanan ringan pun ada. Baru buka tahun lepas kot, tapi dah jadi tempat untuk santai bersama kawan-kawan atau pun keluarga. Menjadi pilihan terutamanya budak-budak remaja. Pesanan pun cepat dan pantas. Boleh minum sambil sambil menikmati pemandangan Lapangan Terbang Lahad Datu:)
WasSaLam^_^

20 comments:

  1. sedapnya..sekarang ni macam2..coolblog la chatime la..
    tapi kan pernah baca kat mana ntah, bebola2 jeli tu boleh nyebabkan kanser, tataulah kesahihannya

    ReplyDelete
  2. sedapnyaaaa.. terliur tengok..
    kalau kat ofis ni paling dekat dgn chatime..

    ReplyDelete
  3. BEST KALO MINUM TGH CUACA PANAS GINI..HE3..KAT CNI FEMES COOL BLOG..

    ReplyDelete
  4. order 5 bungkus, post gi Kuching ya...

    ReplyDelete
  5. Cuaca panas ni memang enak menikmati ice blended.

    ReplyDelete
  6. Bila kena cuaca yg panas nie Atie usah kata iceblended macam Atie tunjuk tu janji sejuk pun dah melegakan sangat.

    ReplyDelete
  7. macam minuman coolblog..
    ada jugak pearl atau kristal dalam tu :)

    ReplyDelete
  8. `lebey kurang mcm cool blog je...

    ReplyDelete
  9. sedapnya.. kalau kat bradford ni mereka suka blend buah dgn yoghurt.... sedap, especially kalau mango+ yoghurt, anak2 pun suka :)

    ReplyDelete
  10. sedapnya ada pearl ye kak. kalau kat sini paling glemer coolblog.

    ReplyDelete
  11. Sekrg mmg panad betul. Er apa cerita ttg pencerobohan tu, lahad datu dah aman damai ke?

    ReplyDelete
  12. Sedap diminum ni di kala cuaca panas...nyaman jer rasa tekak.. :-)
    klu d sini plak popular dgn coolblog& chatime...

    ReplyDelete
  13. first time I minum bubble tea pun kat KK, femes bah kan sana. hihihi

    ReplyDelete
  14. TLBD tu kalau gi Aeon mesti mintak Each a Cup...lebih kurang adik beradik nilah... OKje tak beli tapi tumpang sekaki hehe...habis separuh kadang tu disedutnya... bukan main menjeling lagi TLBD tengok air dia dah nak habis haha...

    ReplyDelete
  15. akak sukatu.. dulu masa mula masuk Malaysia 'peghak'ler jugak... sekarangni di mana2pun derkan..

    ReplyDelete
  16. Whh sedapnya!!hilang dahaga terus kan kalo minum ni..kat sini cool blog lagi best dari chatime..

    ReplyDelete
  17. sedapnya tekak klu dpt time panas2 membahang..aiman pun suka.sekali sekala takpe.dua tiga kala dpt bala..haha takut batuk je

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..