Tuesday, 9 April 2013

:: Tengah Berfikir..OK! ::

AssaLamualaikum.
Erm! nak habaq ni..aku tengah berfikir OK.. bukan tertidur. Haha! Gelak-gelak sorang tengok picture ni. Comel. Biasa terjadi dikala petang di pejabat atau pun masa meeting. Boleh? :)
Picture: FB
Ada tak yang macam ini di office masing-masing? bila terkantoi dengan bos pandai-pandailah cover ya. Haha. Buat-buat lah busy menghadap segala macam paper. hihihi:D
WasSaLam^_^

24 comments:

  1. hehe..comel jer tgk budak ni tido.. :D

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. comel ler baby tido... ehhh thinking!..

      Delete
  3. Kalau org lelaki persitiwa mcm ni juga sering berlaku waktu sdg dengar khutbah jumaat.

    ReplyDelete
  4. Hehehe mcm biada buat Ker Atie... Memang comey ;-)

    ReplyDelete
  5. Masa kerja mmg biasa dlm bilik meeting ;) org lain pun sama. Apa lagi bangun basuh muka :)

    ReplyDelete
  6. hehehe, selalu juga buat perangai mcm tu bila meeting yg boring.. dapat lelap mata seminit pun dah rasa lega sgt :)

    ReplyDelete
  7. punyala khusyuk berfikir sampai pejam mata. padahal... hikhik..

    ReplyDelete
  8. anna akan jadi cmni waktu pagi dalam 8-11 pagi.. ptg xpe dah.. hihiihihh

    ReplyDelete
  9. Hahah...ada ada..... nak cover malu,konon2 thinking hehe padahal ngantuk!

    ReplyDelete
  10. ahaha..kiut bah dia..
    teingat bah dulu masa skolah..mcm tu lah tetidur dlm kelas..ada guru dpn pn bole2 tetidur huhu

    ReplyDelete
  11. comey tidur cam gitu...hehe

    ReplyDelete
  12. Ala comelnya dia berfikir..hi hi hi..

    ReplyDelete
  13. pic yg sgt comel..bab tertido ni mmg selalu sgt jadi kt opis.apalagi klu pas lunch.hihi

    ReplyDelete
  14. comel betul budak kat atas tu..cubit skit;p

    ReplyDelete
  15. hahaha...selalu je camtu...comel camtu gak..ahaks..hehehe

    ReplyDelete
  16. kalau budak2 memang nampak comel, cer orang tua... hahaha

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..