Tuesday, 23 April 2013

:: Hasil Edit Perfect 365...

AssaLamualaikum
Ini semua hasil kerja kawan-kawan sepejabat. Kalau dilihat rupa sebenar bukan lah sebegini ya. Haha.Dah bagitau siap-siap dengan kengkawan. Indah khabar dari rupa. Ini semua lakonan semata. Baju tudung semua punya sendiri tau, wajah sahaja hasil editan (betul kah ayat ni?) Sesekali membiarkan wajah di edit. Kalau di alam realiti, entah bila lah nak bersolek macam ni. Selalunya asas sahaja bila bersolek. Kihkih!
Apa yang paling melucukan Pa'e tak kenal dengan ibu dia. Siap tanya " siapa tu Ibu"?..haha! Bila tunjuk kat babah, dia siap gelak-gelak. Tau lah muka tak cantik macam dalam gambar tu. Takpe lah, biar muka tak cantik janji hati baik kan? kan?.. haha. Teknologi makin canggih, macam-macam boleh edit. Kalau tak silap kawan edit menggunakan software Perfect 365. Korang pernah cuba? :)
WasSaLam^_^

26 comments:

  1. wah lawalah atie..sy pun tak kenal mula2 tuh..usahkan pa'e .heheheh..tp solekan dia nie nampak lawa jgk kan..taklah keterlaluan sgt...:)

    ReplyDelete
  2. wahh..makeober pn atie kita yek..cun woo!!

    ReplyDelete
  3. Cun tu Atie... Bila Di make over.... ehe

    Cuba edit jadi Fasha Sands pulak :D

    ReplyDelete
  4. kawan saya photographer perkahwinan, sangat pakar edit gambar. Kena belajar jugak ni.

    ReplyDelete
  5. cantik dipandang cantik dihati, yang penting cantik dihati sebab bila cantik hatinya Insya Allah akan terlihat diluarannya. :)

    ReplyDelete
  6. Cantik make up atiey...hehe
    aku pun selalu juga edit2 kasi comel sikit muka yg nda bpa comel ni....haha

    ReplyDelete
  7. Betullah Atie....memang cantik....pekatkan sikit kening tu lagi menyerlah...hehe...
    Apa salahnya kalau bersolek gitu pun ... kuling mesti suka....hehe
    Tapi betullah Atie malas nak bersolek beria2 sangatkan....nanti cepat habis make up tu hehe

    ReplyDelete
  8. Alah memang Atie pun cantik. Walau edit pun takkanlah jauh benar betul tak. Cuma kakak tahu Atie malu nak kata cantik. Org gila aje kata dia tak gila. So.. Pa'e ibu Pa'e cantik kan.. kan...:)

    ReplyDelete
  9. salam hai atie.lawalah.... kawan saya pon pernah edit gambar saya guna software ney. kalau tengok mata dah macam dlm citer Twilight saga

    ReplyDelete
  10. hihi..penangan perfect 360 kan

    ReplyDelete
  11. Ramai bebenor tjebak yer he3...

    Sy edit da jd muka hantu kak limah kekdahnyer he3

    ReplyDelete
  12. alololo..suwittnyaa..weewitt..hihhi..tak penah lagi guna software tu..huhuhu

    ReplyDelete
  13. kalau tak edit pun cantik je atie...betul...tak pernah cuba lagi tapi dah ramai yg guna kan

    ReplyDelete
  14. ala...comelnya....kalau macam nie....pasti ramai jejaka terjerat nie he heeee.......

    ReplyDelete
  15. byk je dah software yg boleh edit gbr ni...apa2 pun cun la atie.. :)

    ReplyDelete
  16. wewit...glemer betul apps tuu sekarangg...

    ReplyDelete
  17. salam atie ...
    wahh ... anta la gambo tu ke Yusuf Production ..
    mana tau boleh dijemput utk filemnya nanti ..
    hu..hu...

    ReplyDelete
  18. wah, bukan main advance software editing skrang ni yea? nanti nak cuba godek jugak software, sekali sekala tukar penampilan.. hihihi

    ReplyDelete
  19. Tu la I nampak sini sana orang cakap pasal 360 ni, tak pernah cuba, phone cap itik nak install lagu mana. Atie dah mmg sedia cantik, cuit pipi sikit celet lipstik sikit, dah vavavum pun :D

    ReplyDelete
  20. cantik bah aTie sini..pandai megedit..

    lucu bah Pa'e ni nda kenal mamanya..nda kenal sbb lawa bah tu

    ReplyDelete
  21. mmg cantik Atiey...
    aku pun menggila dgn applikasi ni...best jer main edit2 ni.. :-)

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..