Saturday, 20 April 2013

:: Romantiknya tempat..

AssaLamualaikum
Happy weekend guys! dok termimpi-mimpi bila lah agak nya dapat ke tempat seperti ini. Alangkah indah nya dunia. Haha (besarnya angan-angan).
Picture : FB
Mau tak tidur malam kalau dapat bercuti ke sini. Melihat laut yang terbentang luas hingga ke pagi. Tapi kan aku sebenar nya aku pun tak tahu di mana lokasi sebenar tempat ni. Haha! jangan marah tau. Rasa-rasanya di Thailand kot. Agak nya lah. Korang buat apa hari ini? Ada yang cuti-cuti Malaysia? :)
WasSaLam^_^ 

15 comments:

  1. Sejuk kan atie tido kat tpt camtu...nie ade yg cuti2 kat fiji dok menghabiskan ms ngan tgk kartun kat bilik ngan makan2 tak brenti..hehehe

    ReplyDelete
  2. nice day:)
    saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
    yang saya kemarin..


    bagi-bagi motivasi yaa.. :)


    http://wisataoutboundmalang.com/

    ReplyDelete
  3. Bestnya klu dpt pegi tpt tu kan...
    hujung minggu ni duduk kat rumah ja....ngadap tv...hehe

    ReplyDelete
  4. hehehe best2.. tu la rasa macam kat thailand je

    ReplyDelete
  5. cantik bangat ni sih!terliur rasenye...lame dah tak berblog walking, tetiba tgk gamba yang cantik ni...suke2!
    PC nak pergi cuti2 malaysia kat sabah minggu ni...weeee!:)

    ReplyDelete
  6. mmg best kalau dapat pergi tempat macam tu.... baring2 lepas tu ada pulak orang massage badan, mmg tak nak balik rasanya :)

    ReplyDelete
  7. pantai kt malaysia ni klu pandai carik sudut cantik utk ditangkap gambarnya,
    pun menarik juga kan .. apatah lg di sabah sana ..

    ReplyDelete
  8. tengok dalam mimpi atau dalam tv jer lah...

    ReplyDelete
  9. Lamanya saya tak cuti2 ke pulau.

    ReplyDelete
  10. kalau berdua ok la..kalau ramai2 kat situ..x bess rrr... :)...sabtu hari mengemas sedunia..malamnya jalan2 sedunia..ahadnya..x tau lagi.. happy weekend

    ReplyDelete
  11. romantiknya, comfirm tak tido ni
    berangan-angan dulu kan mana tahu suatu hari tercapai he hee

    ReplyDelete
  12. Bestnye klu dpt betcuti di sini...tenang & mendamaikan....

    ReplyDelete
  13. angan angan dulu..mana tau suatu hari nnti dpt pergi..

    ReplyDelete
  14. best kalau dpt honeymonn sini. ;)

    ReplyDelete
  15. Betullah Atie...sangat damai, tenang, cantik ...subhanallah...

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..