Saturday, 13 April 2013

::Keyword Pilihan #2 ::

AssaLamualaikum
Seminggu sekali rajin juga tengok keywords di Nuffnang. Setiap hari adalah juga yang merujuk blog picisan ini. Walau pun kekadang keyword-keyword tersebut adalah pelik bagi ku. Tak kisahlah kan labu.. haha. Janji kita sama-sama happy :)
Ulasan: 
1. P A menjaga anak lelaki tu pelik sikit.
2. Beza antara snack plate & dinner plate - lucu plak! 
3. Moga bahagia hingga ke Jannah - ayat yang selalu aku gunakan kot.

Seronok juga bila sesekali kita check keywords di Nuffnang ni. Ada-ada sahaja perkataan pelik yang kita temui. Kekadang memang melucukan. Terima kasih banyak kepada kawan-kawan yang selalu sudi menjengah ke blog yang tak seberapa ini. Mohon maaf bila sesekali aku tak dapat berkunjung balas ke blog kalian. Rutin harian amat membataskan waktu untuk sentiasa BW. Apa pun you all memang terbaik. Sayang selalu dari Bumi Sabah :)
WasSaLam^_^

9 comments:

  1. keyword 1st tu mmg kelakar. hihi..

    ReplyDelete
  2. keywords nie kan mcm kita order makanan dr komputer...type jer apa nak..nanti kuarlah yg boleh kita pilih..tastenya blm tentu sama ngan yg dicitakan ..hehe

    ReplyDelete
  3. bukan snack plate, tapi snap plate.. hahahaa.. ad2 ja lah kan..

    ReplyDelete
  4. haah..lucu..macam2 kan diaorg search =)

    ReplyDelete
  5. hahah ada juga yg nk google beza snap plate dan dinner plate.... adeh...

    ReplyDelete
  6. hehe..kadang² memang lucu jak keywaord yang keluar tu... :D

    ReplyDelete
  7. keyword pelik2 mmg selalu buat sy ketawa..:)

    ReplyDelete
  8. heheh.. kelakar la keyword beza snap plate dgn dinner plate :p

    ReplyDelete
  9. Nak gi jenguk kat Nufnang pulaklah Atie...apa agaknya yg dia Cari kat blog okje hehe

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..