Sunday, 28 April 2013

:: Rezeki Nuffnang ::

AssaLamualaikum
Alhamdulillah. Ada juga rezeki dari Mr/Mrs Nuffnang. Syukur! tak pernah mengharap sebenarnya. Tapi Nuffnang dah nak bagi, terima sahaja. Rezeki jangan ditolak. Haha. Walaupun tak banyak, tetap bersyukur dan menginspirasikan.
Cuma yang hairan, tak pernah pula perasan yang iklan Women tu menari-nari di blog picisan ni. Tup-tup sudah kredited. Erm! apa pun, Alhamdulillah! TQ Nuffnang, TQ kawan-kawan yang tak bosan-bosan berkunjung ke sini dan sudi klik-klik iklan yang menari tu :)
WassaLam^_^

13 comments:

  1. Fiza pun ada dpt sampai 4 cpuv yang entah baru dipaparkan di earning. Sblm ni check takde pun. Top2 ada :)

    ReplyDelete
  2. rezeki kan atie...alhamdulillah.sikit2 jd bukit...:)

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah...rejeki tu atie...sambil berblog sambil masyuukk!!

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah rezeki..sy takpernh pun merasa..nk letak iklan pun malas...:)

    ReplyDelete
  5. wahhhh...alhamdulillah..rezeki.. =)

    ReplyDelete
  6. Ramai yang pening ngan Be woman tu ari ni..hu hu

    ReplyDelete
  7. wahhh bestnya.. boleh tambah earning. ;)

    ReplyDelete
  8. Alhamdulliah ... sikit2 lama2 jd bukit....

    ReplyDelete
  9. Okje pun dapat gak Atie....kalau duk tutup amount tu mesti banyak ni hehe

    ReplyDelete
  10. Tahniah. Kdg2 mcm tu. Bg tp tak nampak munculnya ;)

    ReplyDelete
  11. tahniah!semua org duk apdet nuffnang ni...bl plak turn PC ye;)

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..