Friday, 5 April 2013

:: HappY Anniversary 5 ::

AssaLamualaikum
Hari ini mood jiwang-jiwang sikit. Mengimbas kenangan 5 tahun yang lalu. Pagi-pagi dah dapat wish dari Kuling ku En Yusof. "Happy Anniversary yang ke 5 Ling".
Terima kasih bang sebab sudi terima segala kekurangan isteri mu selama ini. Terima kasih juga sebab sudi menjadi suami yang baik dan bertanggung jawab (walaupun kekadang isteri mu ini sesekali bertukar menjadi singa. Haha!). Terima kasih kerana menjadi babah yang baik pada anak kita Pa'e. Moga ikatan ini berkekalan hingga ke Jannah. Amin! I Love you.
WasSaLam^_^

32 comments:

  1. Atie, happy anniversary yang ke 5...
    semoga jodoh berpanjangan dunia akhirat..
    semoga bertambah bahagia dan keberkatan sentiasa mengiringi Atie sekeluarga..aminnn

    ReplyDelete
  2. happy 5th anniversary, atie & husband....

    semoga bahagia hingga ke jannah, amin...

    ReplyDelete
  3. Hepy Anniversary yang ke 5 Atie.... moga ikatan terjalin erat dan kekal bahagia hingga ke Jannah...
    Wah...petang ni nampaknya makan sayap ayam le hehe...

    ReplyDelete
  4. Hepi anniversary Atie..semoga jodoh atie dan suami berkekalan dan dikurniakan ramai anak...bahagia selalu k..

    ReplyDelete
  5. sayangg..happy anniversary..moga kekal bahagia sehingga ke anak cucu..

    ReplyDelete
  6. Hapy anniversary kak, jangan jadi singa selalu. Hehe

    ReplyDelete
  7. Amin... Happy anniversary untuk kamu berdua..

    ReplyDelete
  8. selamat ulangtahun peRKAHWINAN yg ke 5thn..moga bahagia selalu..amin

    ReplyDelete
  9. Tahniah..happy anniversary atie..semoga hubungan kekal hingga kesorga yer...:)

    ReplyDelete
  10. tahniah moga terus kekal bahagia hingga ke syurga yer !

    ReplyDelete
  11. happy anniversary kak..moga berbahagia selalu ye..

    ReplyDelete
  12. Amin..semoga terus bahagia hingga ke syurga buat Atie n suami..Happy Anniversary yang..Kita kahwin sama tahun la kan..hihihi

    ReplyDelete
  13. Selamat menyambut ulang tahun perkahwinan yang ke 5-tahun....semoga kekal bahagia hingga ke akhir hayat....amin

    ReplyDelete
  14. happy anniversary. semoga bahagia & berkekalan. ;)

    ReplyDelete
  15. amin...
    Happy anniversary Atie... moga terus bahagia selalu :)

    ReplyDelete
  16. Nasib baik kakak tak tertinggal N3 ini...
    HAPPY 5TH ANNIVERSARY dari kakak buat atie dan en yusof.
    Moga terus mendapat limpahan keberkatan dan rahmat selalu.

    ReplyDelete
  17. Hepi anniversary buat atie dan suami. Semoga kekal bahagia hingga ke akhir hayat.. Amin

    ReplyDelete
  18. semoga jodoh kekal hingga ke hujung usia...

    ReplyDelete
  19. happy anniversary atie..semoga berkekalan selamanya

    ReplyDelete
  20. happy anniversary kak atie. barokallahu fikum

    ReplyDelete
  21. semoga kebahagiaan selalu mewarnai keseharian kak atie

    ReplyDelete
  22. Happy anniversary Atie..semoga ikatan yang terbina berkekalan hingga ke akhir hayat

    ReplyDelete
  23. hepi anniversary atie ..
    semoga berbahagia selalu ..
    dan berkekalan hingga hayat ..
    kurangkan jadi mcm singa tuh ...

    ReplyDelete
  24. Ya Allah lambatnya I datang sini..
    Happy 5th Anniversary dear. Moga kekal bahagia till there, insya Allah. Wish u the best of luck.

    ReplyDelete
  25. Alhamdulillah..hepy annivesary.dh 5 tahun ye.semoga bahagia hingga ke jannah!

    ReplyDelete
  26. Happy 5th Anniversary Atiey..moga Kekal bahagia till Jannah..^^

    ReplyDelete
  27. happy 5 th anniversary Atie.....moga berbahagia dunia akhirat Amin......

    ReplyDelete
  28. Sorry lambat wish. Happy anniversary. Samalah kita bulan 4.. Semoga berkekalan dan mendapat keberkatan dari Allah ya.

    ReplyDelete
  29. hepy belated anniversary kak *erk, ada ke?? haha*
    smoga rumahtangga yg dibina atas dasar cinta akan kekal selamanya.. till jannah.. aminnn

    ReplyDelete
  30. She ѕharеd that the bаse nеeԁs, he
    said, is brеaking through that feaг barгier.
    Aѕ the two women worκed around the busineѕs clocκ; nо сгeatіon ωithout deѕtruсtіon.
    I knew thаt there was a $2 trilliοn error in thе supρly сhаіn, providіng and suѕtaіning jοbѕ and
    busineѕs apprenticeships.

    Also visit my weblog: social.cweb.com

    ReplyDelete
  31. Happy aniversay atie dan husband! (sori lmbt wish sbb PC lame tak online blog ni, kurang sihat skit)
    Semoga bahagia selalu:)


    *kite kawen tahun yang samelah atie...PC pun akan sambut 5th anniversray tahun ni..tapi bulan july ni lah...hehe

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..