Thursday, 4 April 2013

:MENANG GIVE AWAY By Mak Dara:

AssaLamualaikum
Yahoooo. Amboi suka nampak. Haha. Nak habaq ni, aku menang GIVE AWAY By MAK DARA. Saja-saja join hari itu sebab kena tag oleh MIA. Rezeki, Alhamdulillah!
 
Lihat lah dunia! amboi..haha..ini dah over ni..kihkihkih! Menang hadiah tajaan CIK NOR. TQ Mak Dara & TQ Cik Nor. Moga persahabatan di alam maya ini berkekalan. 
WasSaLam^_^

18 comments:

  1. tahniah..nanti dah dpt hadiah,jgn lupa updet yer..

    ReplyDelete
  2. Tahniah dari kakak atie... seronoklah bila dapat hadiah. Apa lagi benda tak disangka-sangkakan.

    ReplyDelete
  3. Tahniah Atiey...Alhamdulillah..rezeki..

    ReplyDelete
  4. tahniah....Atie...Allhamdulillah bertambah lagi rezeki ye.....

    ReplyDelete
  5. tahniah atie..ade jgk rezki kan..:)

    ReplyDelete
  6. Tahniah buat Atie.Ia rezeki dari Allah dan penghargaan dri blogger Mak Dara .

    ReplyDelete
  7. Tahniah ye Atie...kalau dah menang ni harus masuk lagi giveaway lepas ni haha....
    itulah rajin berusaha dapatlah imbuhannyakan... Atie

    ReplyDelete
  8. wah kak menang ye?hehe tahniah kak.rezeki tu, bukan senang nak menang adiah dari blogger awesome kan?kan? :D

    ReplyDelete
  9. tahniah...nie email cik nor. normi80my@yahoo.com

    ReplyDelete
  10. Omg I langsung lupa I pun kna tag ngan Mia, tup tup u dah dapat hadiah. busy a bit last few weeks.

    Congratulations dear.

    ReplyDelete
  11. Tahniah Atie...apa lagi..open table la...heheh

    ReplyDelete
  12. Tahniah..seronok menang.dpt hadiah mmg lucky!

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..