Thursday, 25 April 2013

:: TQ Cik Nor ::

AssaLamualaikum
Hadiah yang dinanti sudah sampai di Bumi Sabah ini. Alhamdulillah! Rezeki jangan ditolak. Dapat hadiah sebab Menang GA by Mak Dara hari tu. Hadiah pula tajaan CIK NOR yang baik hati. Dan taraaa.. kamek menang sehelai Shawl yang cantik. 
Terima kasih Cik Nor. Diharapkan persahabatan alam maya ini berkekalan. Sesiapa yang nak berkenalan dengan CIK NOR, boleh lah terjah blog beliau. Orang nya pun peramah, entry sempoi dan senang bila membacanya :)
WasSaLam^_^

21 comments:

  1. wahh tahniah atie!!bestnya dapat shawl..nanti jgn lupa tangkap gambor ye..

    ReplyDelete
  2. hehe..sama2 atie....jauh tu terbang dari kelantan ke Lahad Datu, Sabah....akhirnya sampai jua...Setelah terkandas permulaan penerbangan...hihik...InsyaAllah....aamiin...

    ReplyDelete
  3. wah...bess dapat hadiah...melaram ler ngan shawl baru...

    ReplyDelete
  4. tahniah atie...na nti gayakan sket shawl tuh nak tengok mcm mana rupanya..pastuh letak 'touch up' yg cam ari tuh yer..hehehe...(jgn marah atie..hehe)

    ReplyDelete
  5. kak adiah apa tu?tudung ea?cantik warnanya :) tahniah ye kakak :)

    P/s : sori lambat balas,quite bz lately :(

    ReplyDelete
  6. tahniah kak! tp omputih slalu ckp: sharing is caring.. so moh le kite share adiah ni... hahaha

    ReplyDelete
  7. tahniah sis... wah, cantik sangat warnanya..

    ReplyDelete
  8. lawa shawl... nani pun suka pakai shawl.. tapi kadang2 malas iron.. so kena pakai instant tudung je dtg opis.. :D ape pun tahniah ye..

    ReplyDelete
  9. wahhhhh bestnyer... tahniahhhh lawo shawl tu...

    ReplyDelete
  10. saya nak pakai shawl tu leh x? hehehe

    ReplyDelete
  11. Tahniah atas hadiah yg d terima tp shawl tu apa yer

    ReplyDelete
  12. wah, untungnya dapat hadiah dari blogger..tahniah :)

    ReplyDelete
  13. cantiknya shawl. merah gitu.. ;)

    ReplyDelete
  14. wiee nnt ambik gambar dengan shawl baru yer. ;);)

    ReplyDelete
  15. cantik warna shawl tu...tahniah Atiey..

    ReplyDelete
  16. Nampaknya lepas ni bergaya sakan dengan shawl merah ye Atie....hehe apa lagi ambik gambau dengan make up cam haru tulah yeh!

    ReplyDelete
  17. tahniah atie yer..makin bersemangat nak bersegmen psni yer..

    ReplyDelete
  18. cantiknye shawl,hihih besnyer dpt adiah

    ReplyDelete
  19. cantik kalernya aTie..tahniah ya..

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..