21 Apr 2013

:Keyword Pilihan #3:

AssaLamualaikum
Seminggu sekali tengok Nuffnang. Hah! ni lah keyword untuk semalam. Ada juga yang menarik hati dan lucu. Dalam satu hari ada je yang depa search. Harap-harap adalah ilmu bermanfaat yang di perolehi dari blog tak seberapa ini. Sharing is caring.
Sampaikan kisah pergaduhan pun nak search di blog aku. Haha. Kalau ikut memang pernah buat kisah kami jalan-jalan di Darvel Bay tapi takde lah sampai kisah pergaduhan. Seronok juga bila tengok apa yang dorang search ni kan?
WasSaLam^_^

19 comments:

  1. Haha nak cari cerita gaduh, blog Atie bukan tempatnya. hihihi

    ReplyDelete
  2. hehehe..cari cerita gaduh2 tempat aTie...

    ReplyDelete
  3. assalam atie..acik nya nuffnang ada masaalah agaknya..kadang ada kadang hilang..tapi x tau kenapa

    ReplyDelete
  4. mmg kelakar tau klu bukk nufnang tgk keyword..

    kak zu prnh dapat keyword yg lucah tau..rasa malu pulak

    ReplyDelete
  5. Hehehe.. ramai penggemar pisang dtg blog nih.. :D

    ReplyDelete
  6. sape la yg bergaduh tu. kikiki..

    ReplyDelete
  7. selalu bila tgk post atie pasal keyword, baru ingat nak tgk yg diri sendiri punya... lepas ni kena terus buat, nanti lupa lagi

    ReplyDelete
  8. dulu ms awal2 berblog suka jgk tgk keywords nie..skrang dah malas dah lak hehehe..apa yg sembang goreng pisang tuh atie..hehehe

    ReplyDelete
  9. wah, kat mana nak tengok ni? kenapa dalam nuff anna xde pon..huhuhu

    ReplyDelete
  10. wah..mcm cerita depa dok cari yer

    ReplyDelete
  11. Keyword kadang memang entah apa-apa tapi itulah hairan ratingnya tinggi yg kita tak ada pun...

    ReplyDelete
  12. aida x pernah cek.
    nak cek jap ler.
    mcm ler glamer blog if tu nak cek hi hi hi...

    ReplyDelete
  13. mcm2 keyword ada yer he3

    ReplyDelete
  14. haah..betul lah..tengok atie post baru teringat nak tgk kat ila punyer..hehehe

    ReplyDelete
  15. Cerita gaduh2 dia cari ye...hehe

    ReplyDelete
  16. macam² keywords yang ada ya...apa tu sembang goreng pisang..hehe.. :)

    ReplyDelete
  17. hehe....ada ada aje diaorang nikan Atie...biasalah sebab ada kaitan dgn entry yg kita postkan...

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..