Sunday, 7 April 2013

:: Keyword Pilihan #1 ::

AssaLamualaikum
Sejak akhir-akhir ini, rajin juga tengok keyword di Nuffnang. Nak lah juga tengok ada ke tak orang dapat ilmu dari blog picisan ini.
Ulasan:
Semua pernah post kot kecuali 'e djari'- apa ntah ni! 
Ulasan:
Keyword 'Kisah pesakit Kanser bertemu jodoh' tu pelik sikit.
Makan-makan di Makassar? rasanya pernah post tentang "Coto Makassar".

Ada juga rupanya orang timba ilmu dari blog picisanku ini. Terima kasih pada kawan-kawan yang rajin melawat ke sini. Sama-sama kita bina persahabatan alam maya ini.

*Kami balik ke Tawau hari ini. Doakan perjalanan kami selamat. InsyaAllah nanti baru balas BW kawan-kawan ya:)
WasSaLam^_^

17 comments:

  1. kadang2 cek keyword mmg ada keluar pelik2. hikhik..

    ReplyDelete
  2. mcm2 keywords ada...:-)
    selamat blk kg Atiey...salam kat orang Tawau...rindunya aku dgn Tawau...

    ReplyDelete
  3. wow...pandai bermain dengan keyword...akan menaikan lagi SEO setiap blog .... 10 Orang Paling Kreatif di Dunia Teknologi

    ReplyDelete
  4. salam atie..mungkin ade kot dlm entry lepas2 citer psl pesakit pesakit cancer berteu jodoh..kdg keyword yg tak berkaitan pn ade jgk sampai keblog kite..heheh

    ReplyDelete
  5. tak berapa kreatif bab2 nie he heee.....

    ReplyDelete
  6. Selamat pulang ke Kg....semoga dipermudahkan segalanya....

    ReplyDelete
  7. haah..ila pun suka jugak tgk keyword yg diaorg search..kadang2 xder kena mengena pun...hehe

    ReplyDelete
  8. Jarang jumpa keyword pelik2 ;)

    ReplyDelete
  9. kadang2 memang pelikkan.
    saya byk keyword mkann dan masakan..hihi

    ReplyDelete
  10. hihihi..aida pon ade keyword yang pelik..tapi tak sangka gak ade org refer kt blog picisan aida jugak..hihihi

    ReplyDelete
  11. Sedikit sebanyak dapat memberi informasi buat mereka yg memerlukan pun ok jugakkan Atie...hehe

    ReplyDelete
  12. M jarang tengok keyword kat Nuff...

    ReplyDelete
  13. peakit kanser bertemu jodoh?siapa la yg search tu kan..keyword ni semua kadang2 macam tak terjangkau dek akal.yg kelakar pun byk.hehe

    ReplyDelete
  14. Boleh check ye kat nuff nang... Nanti nak tengok lah. :)

    ReplyDelete
  15. bulum lagi sy chek nuff sy..nanti2 ada masa sy chek la jg ni

    ReplyDelete
  16. selalu jugak tengok...hehehe...in sha Allah selamat atie..

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..