Sunday, 28 April 2013

::Lawak di Hari Minggu...

AssaLamualaikum
Saja buat lawak di hujung minggu. Tergelak juga tengok picture ni di FB.
Babah Pa'e ada FB. Tapi password semua aku tahu, yang create pun aku. Haha. Babah minta buat FB, tapi buka nya  jarang. Kalau buka pun masa ada aku. Sebab banyak benda yang dia tak tahu. Suruh dia belajar FB, tak mahu pula. Bukan apa, sekadar menjejak sahabat-sahabat lama nya. Peringatan buat diri ku jua, di harap situasi ini tidak terjadi pada kita semua. Sekadar gurauan semata-mata:)
WasSaLam^_^

17 comments:

  1. salam kak atie!!..rinduuuuuuuuuuu!!
    huhu..
    pagi ni pun saya dan suami sama2 tengok friendlist dia...suami yang punya idea..
    yang mana prempuan lawa2..cantek2..terus saya cubit2 dia..ala2 jelos la konon..hahaha...

    ReplyDelete
  2. Papa JJ pun takder fesbuk, I suruh dia create satu, dia suruh I balik. Last2 semua kawan2 lama dia ada dalam my fren's list hahahhaa so I pun tak boleh la nak macam2 kat fesbuk tu.

    ReplyDelete
  3. en suami ada fb,tak berapa aktif sgt..tp selalu jugak bukak.kdan2 smp berminggu tak bukak..tp kebanyakan kawan2 beliau pun frenz sy juga..

    yg pic pertama tu sy pernah share dlm entri ww tak lama dulu..:)

    ReplyDelete
  4. salam..singgah baca2 kt sini..hehe

    ReplyDelete
  5. Samalah kita..FB hubby M pun M yang control..hi hi..dia jarang bukak FB

    ReplyDelete
  6. asben cikgu perahsieeeeeeee. susah bebenor nak share password.

    ReplyDelete
  7. Suami saya pun tak minat FB. Dia create untuk cari kawan sekolah je ;)

    ReplyDelete
  8. Hehehe...samalah kita abuaidan pun takder fesbook..tak minat dia fesbook2 nie..dl ms sy bukak fesbok pun dia tercelik sket (takut bahana fesbuk)..ckp utk berhubung ngan family jer..hehe

    ReplyDelete
  9. Yg amaran tu selalu nampak tp yg reply tu aku nda pernah nampk tau...hahaha

    ReplyDelete
  10. haha.... bagi amaran secara halus ni Atie hehe...

    ReplyDelete
  11. kite serupa.
    memandangkan fB enche hubby Nisah control.
    dan oleh itu, ade je sebarang frenlist yang kureng molek nengoknya.
    pasti nisah "block" aje. mata & hati pun tak saket. hehehhe

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..