Wednesday, 13 March 2013

:: Aksi Spontan C Tumpis::

AssaLamualaikum
Semalam tengah dok layan "Rindu Bertamu di Abu Dhabi", budak tumpis ni pun sibuk pusing-pusing basikal dia depan TV. Suka sangat dia buat macam tu. Ibu tengok tv pun tak khusyuk. Haha. Dua tiga kali tegur baru lah dia duduk tepi. Tapi tengok lah gaya dia ni. Spontan jer buat muka.
Susah sangat nak snap gambar dia sekarang. Memang dia akan sorok kan muka dan kata " jangan lah tangkap gambar abg Pa'e bah Ibu". Erm! pemalu lebih-lebih plak. Sekarang ni memang Pa'e akan rempit basikal dia dalam rumah. Kadang-kadang pening kepala Ibu. Biasa lah kan budak tengah aktif:)
WasSALam^_^

22 comments:

  1. Linda pun layan jugak crita tu petang2..kekeke..tapi selalunya anak2, time2 kita tengah kusyuk layan drama, diorangg pun buat drama jugak..hahahaha

    ReplyDelete
  2. hehehe.. pemalu Pa'e ni yek.. aksi si lasak tu..

    ReplyDelete
  3. cute jer muka pa'e nie buat camtuh..kalo aidan beskal dok kat luar umah jer..sbbnya selalu slh guna buat panjat ambik brg kat tpt2 tinggi..huhuhu

    ReplyDelete
  4. dia nak suruh tengok dia bukan tengok fahrin ahmad tuh...tulah ibu kusyuk sangat...

    ReplyDelete
  5. Hahaha pandai buat mimik muka yer abang Pa'e, ada basikal harus la merempit. Sabar jer la Ibu nyer yer.

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. apa yg pa'e cuba buat sebenarnya? posing ke tu?

      Delete
  7. mimik muka yg bagus2 .. boleh dari artis cilik tu ..

    ReplyDelete
  8. suka tgk mimik muka Pa'e. Hehehe. Kanak2 tgh aktif mmg macam tu. Jgn dihalang nnt berlaku pemberontakan dalaman.

    ReplyDelete
  9. pa'e main basikal dalam rumah ya. ;)

    ReplyDelete
  10. hehe...macam2 aksi dia..pemalu p'e ni ye.. :-)

    ReplyDelete
  11. Hehe.... come je dia buat memek muka cam tu...
    Tulahkan Atie walaupun sorang, kadang tu macam ramai....telatahnya buat mama dan babah terhibur

    ReplyDelete
  12. kelakar tgok aksi si tumpis..biasalah tu budak time kita tgh kusyuk tgok tv time tu la dia nak melaram dengan basikal.hehe

    ReplyDelete
  13. hehehe lucu lah tgk gelagat dier ye

    ReplyDelete
  14. pernah dgr...ank2x yg aktif adalah anak2x yg pintar...ptumpis ni mesti pintar...hihihi..tak diam men beskal jer...hihihi

    ReplyDelete
  15. oooo...dah jadi si rempit yer...takpe, rempit basikal di bolehkan ye Pa'e:)

    ReplyDelete
  16. pemalu rupanya, klu anak2 noe lg posing sakan harus la..

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..