Wednesday, 6 March 2013

::Wordless Wednesday #12::

AssaLamualaikum.
Less word. Kabinet dapur idaman kalbu.
picture:FB
Kalau lah di rumah ada kabinet dapur begini mesti rajin masuk dapur (tapi masak nya entah rajin entah tidak!..haha).. Nampak kreatif sangat. Cantik kan?
WasSaLam^_^

27 comments:

  1. Salam atie..nampak kemas jer kabinet gitu kan..boleh taruk semua..last2 dlm tuh tersepah kalo dpt kat ummu..takper janji blh tutup pintu..

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum
    singgah pagi rabu
    semoga diri sentiasa ceria selalu:)

    ReplyDelete
  3. semat gak,leh jadi port tempat main nyuruk2 huhu.

    P/s : mesti mahal ni, pakai almari kain la saya jawabnya :P

    ReplyDelete
  4. wah..cantiknyer..kalo la dpt..hari2 masak..he3

    ReplyDelete
  5. Nampak kemas tersusun. Mesti mahal kan.

    ReplyDelete
  6. Bestnye kalau dapat 1 macam ni...macam² boleh sumbat dalam tu.. :)

    ReplyDelete
  7. Cantik tu, nampak kemas, dan semestinya mahal kan sebab nampak kayu tu cam cantik sangat.

    ReplyDelete
  8. kreatif yg mencipta tuu..mmg jimat ruang kan

    ReplyDelete
  9. kabinet gini, mmg kena cari umah yg ruang dapur besar la...

    umah ku idak la sbb dapur kecik hu3

    ReplyDelete
  10. wauweeee....saya pun suka!

    ReplyDelete
  11. sangat best kalau ada satu kat umah ni kan...ehehe

    ReplyDelete
  12. A'ah cantiklah Atie. Kalau dapur luas boleh aje buat macam ini. Boleh tempah. Tapi kalau dapur rumah kakak tak boleh sebab mesti jadi sempit..

    ReplyDelete
  13. mmg rajin dan bersemangat utk memasak,jika dapur bersih,cantik dan besar..:)
    akak suka dapur yg mempunyai tingkap yg luas...

    ReplyDelete
  14. wow....memang cantik sangat.....kalau macam bertambah rajin lagi memasak he heee.....

    ReplyDelete
  15. kalau yang nie saya pun nak ihihhii

    ReplyDelete
  16. cantik bebenoler yerk.. asyik tenungjer tak memasak lak nanti..

    ReplyDelete
  17. betul tu Atie...macam2 menu masak, tidur pun kat dapur haha.... lepas seminggu, balik asal....makan luar haha

    ReplyDelete
  18. nk kabinet mcmni jugakkkkkk...best yer klu ada kan..huhuhu

    ReplyDelete
  19. nak jugak satu..klu sy ni boleh dpt dlm mimpi je kot.haha

    ReplyDelete
  20. kalau ai ada kabinet cenggini confirm rajin dok kat dapur.. kihkihkih.. dok jelah..

    ReplyDelete
  21. rajin ke dapur itu yang penting hahaaa.
    Nice, organised kemas jer dapur ni. tapi idaman saya open kitchen tengah2 ruang tamu facing swimming pool, eh? kitchen ker lagi? hihihi

    ReplyDelete
  22. kalau saya macam ni lg tak masak kot. sayang nak guna takut kotor @ bersepah. hikhik..

    ReplyDelete
  23. nmpk macam almari baju jer...
    *jgn mareh yer atie;p

    ReplyDelete
  24. letak kat bilik pon sesuai tu. ganti ngn tv plasma kat tgh2..the rest isi kain baju.hehe

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..