Wednesday, 20 March 2013

::Wordless Wednesday #14::

AssaLamualaikum
Less word. Perihal KASUT.
picture : FB
Siapa ada kasut sebanyak ini? Kaum wanita mesti suka.. hehe:)
WasSaLam^_^

25 comments:

  1. ni yg mcm display kat kedai byknyer kan tie...tak mampun & mungkin tak pakai ..heheh

    ReplyDelete
  2. usha kasut suka tp beli nya tidak.hihi

    ReplyDelete
  3. bestnya kalau ada kasut sebanyak nie :)

    ReplyDelete
  4. wah...bestnya kalau kasut banyak macam ni.. :)

    ReplyDelete
  5. assalam..
    klu lah kat umah akk ada tmpat kasut khas mcm tu..x terkata..hehe

    ReplyDelete
  6. bestnya atie kalau dapat tempat kasut cam ni....
    okje 2 ketul je.... apahal nak rak cam tu haha.... itupun dah buruk...

    ReplyDelete
  7. alamak banyak betul ni.. memilih pun poning!

    ReplyDelete
  8. banyak nye ..tak terpakai lak rasenya nanti ..banyak sangat ..

    ReplyDelete
  9. wahh heaven nya..kalo la kat rumah ade sebijik mcm ni..bhagia kan..hihihi

    ReplyDelete
  10. kalau umah bunda ada rak kasut sebanyak tu rasanya satu rak pun dah cukup untuk kami tiga beranak jer.....

    ReplyDelete
  11. Ni koleksi sendiri ke kedai kasut?? hoho.. sape xnk kan.. hehehe.. tp space simpanan kasut dia ni pn sama bsr ngn master bedroom kite.. huhu

    ReplyDelete
  12. giler banyak... hehehe..noe ada 3/4 kasut jer..dah teruk x leh pakai baru beli lain..

    ReplyDelete
  13. Wow byknya kasut tp sya jarang beli kasut...pakai smpi rosak br beli yg baru..hehe

    ReplyDelete
  14. wow!!! ini dh boleh jadi kedai jual kasut ni..hehe

    ReplyDelete
  15. artis,selebriti n orgkaya je kot gila kasut sebanyak ni...cam sy ada byk kasut pun suka sarung yg satu je..bazir je beli byk2..haha

    ReplyDelete
  16. ada dalam angan2 kak. heheh..

    ReplyDelete
  17. Imelda Syndrome. hahhaa I wish I can have that many, tak pakai pun takper, biar ada. kalau la kayo kan. hahaha

    ReplyDelete
  18. wow... saya ada satu 2 je kasut... pakai sampai rosak baru ganti lain.. huhuhu

    ReplyDelete
  19. Wow.. bestnya kalo ada tempat macam ni kat umah anna..

    ReplyDelete
  20. wow....byk nyer...pakai ker semua tu??

    ReplyDelete
  21. sempat ke nak pakai banyak2 camtu..hihi

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..