Wednesday, 27 March 2013

:: JOM Ketawa ::

AssaLamualaikum
Tajuk ntah apa-apa kan? Suruh orang ketawa pula. Bukan nak suruh ketawa tak tentu pasal tau! hehe..
Nak ketawa lebih-lebih pun tak elok juga, kang tak pasal-pasal orang kata 'tak betul' haha. Apa yang pasti aku memang suka ketawa. Kawan-kawan sekeliling memang dah tahu perangai aku. Suka gelak.. memang orang tak akan tahu bila masa aku ada masalah. Tapi tak lah ketawa berlebihan.

Picture : FB
Ketawalah untuk menghibur hati dan menceriakan suasana. Sambil-sambil tu bolehlah dapat manfaat yang lain. Moga hidup kita akan sentiasa ceria ya. Petang-petang ni kena ketawa untuk hilangkan ngantuk. Haha! Senyum dan tawa penawar duka:)
WasSaLam^_^

22 comments:

  1. kena ada yang buat lawak baru boleh ketawa..kang saja saja dok ketawa orang kata biul lak kan atie...hehe

    ReplyDelete
  2. hikhik..puas gak ketawa dalam FB bila komen status orang..

    ReplyDelete
  3. Ketawa juga merupakan satu senaman..:D

    ReplyDelete
  4. Salam kak Atie..
    hari hari Nisah ketawa. walaupun hati tak ceria.

    ketawalah, lagu untuk hati (^_~)

    ReplyDelete
  5. Ketawa tu bleh, Tp jangan terover sangat kan Atie..

    ReplyDelete
  6. sama la kak. cikna pun suka ketawa dr bercakap. selalu jd tukang gelak jela. hehe..

    ReplyDelete
  7. Entah mengapa tak der perkara yg boleh membuat KZ ketawa hari ini...

    ReplyDelete
  8. ketawa itu menyihatkan. hahhaaa saya ni tak der apa pun boleh ketawa, pelik orang tengok.

    ReplyDelete
  9. saya kalo stress tengok video laugh for gags kat utube..huhu

    ReplyDelete
  10. Kata org ketawa tu buat awet muda tp jgn terlebih sudalah kan...hehe

    ReplyDelete
  11. saya suka gelak. Bapak sy selalu pesan, jangan slalu gelak. tak bagus. hohoh..

    ReplyDelete
  12. ketawa terbahak2 pun tak boleh jugak.. :) tapi serius kalau stress kena ketawa, tu je ubat die

    ReplyDelete
  13. Atie... nak kena cari orang geletek Okje ni...haha...nak suh arjuna, arjuna keje hehe...

    ReplyDelete
  14. saya suka ketawa....sebab menceriakan suasana....

    ReplyDelete
  15. hehehe xleh nak ketawa kuat2 skang ni

    ReplyDelete
  16. aik..ketawa blh improve sleep quality...bru tahu ni..hihihi..yg pasti dgn ketawa blh merawat segala duka dan keresahan.. klu lebih2x tak elok jugak kan ka atie :)

    ReplyDelete
  17. kah kah kah kah kah kah hehehehehheehe... kik kik kik kik kik kik hhahahahahaha

    ReplyDelete
  18. Ketawa pun blh kurangkan stress sebenarnya.....jom kite ketawa!kahkahkah:-)

    ReplyDelete
  19. baca komen2 orang kat n3 blog yang saya BW boleh ketawa sampai guling2 pun ada... :)

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..