30 Mar 2013

:Bau BILIK TIDUR Selepas Berkhawin:

AssaLamualaikum
Happy weekend guys! Terjumpa picture ni di FB. Senyum-senyum sendiri juga baca. Betul kah ni? cuba kongsi pendapat you all...hehe;)
Kita pula macam mana agak nya? Step pertama dan kedua tu rasanya dah ramai yang lalui. Hehe. Walau apa pun yang berlaku dan tak kira berapa lama kita ber rumahtangga, semoga ikatan yang terbina sentiasa BAHAGIA hingga ke syurga. Amin! :)
WasSaLam^_^

29 comments:

  1. tersenyum sendiri juga bila baca..tapi ada betulnya tu tengok keadaan la kan. hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi...5 tahun ppn dah ada minyak cni dalam bilik..hihi

      Delete
  2. dah 16 tahun kawen ni macam macam bau bercampur baur...hehe

    ReplyDelete
  3. Hehehe...rsnya bau kencing pun ade jgk dah masuk level kedua nie..hehehe..yg level pertama tuh kejap jer cause bau bedak bayi bayi kan cepat wujud ..hehehe

    ReplyDelete
  4. hehe..sentiasa pastikan bilik wangi setiap hari.. :)

    ReplyDelete
  5. hehhe, sengih jer baca quote tu... tapi step satu pun kekal kejap jer... setahun tu dah ada bau lotion semua, akrang ni pulak mmg bau minyak angin hari-hari... ekekke, tapi minyak angin pun bau best apa?

    ReplyDelete
  6. hehe...senyum xperlu kata apa2

    ReplyDelete
  7. hahaha..sengih sorang pulak baca quote ni..haha..

    ReplyDelete
  8. bau Malaikat subuh tu camner? saya ni belum tau la lagu mana nnt2 jangan bilik bau ikan goreng sudah.

    ReplyDelete
  9. Emmm,walaupun belum berkahwin tpi bau no.2 dan 3 ade dah lah XDD

    ReplyDelete
  10. bau minyak cap kapak..huhu
    maklum la, masing2 dah sakit urat.

    ReplyDelete
  11. Hahaha...rasenye bau bunga atau lavender lagi setakat ni...dah 5 tahun kawen...sbb letak pewangi ambipure tu..hahaha;p

    walau apapun pun baunya semoga keharmonian rumahtangga berkekalan, insyaAllah:)

    ReplyDelete
  12. Hehe...atie....betul betul.. .... Baru nk letak yoko Yoko kat tangan mlm ni.... Lenguh duk layan blog je pi hp......hehe

    ReplyDelete
  13. sy tak letak apa2 pewangi boleh camtu?hahaha

    ReplyDelete
  14. rasa nak setuju jer..hihihi..ialah..makin tua,...minyak angin segala dok mai ada ..bukan apa..sebelum tidoq dok buat spa dulu..hiih

    ReplyDelete
  15. Nasib baik xde bau minyak gamat. hehehe. Tapi mmg ada benarnya tu

    ReplyDelete
  16. assalam, kebiasaan nya camtu lah yg terjadi...

    ReplyDelete
  17. hahah . lawak laa . eh akak , minyak malaikat subuh tu minyak ape eh ? bella tak pernah dgr pulak sebelum ni . hehe

    ReplyDelete
  18. Bau bilek tido tk leh org lain tau.
    Hehe

    ReplyDelete
  19. eeee....tak juga...bilik kita wangi tau he heee......

    ReplyDelete
  20. haha..aduii..setakat ni masih bau yg dekat step 2 tu..

    ReplyDelete
  21. hehee Malaikat Subuh tu bau minyak atar, abah mona ada pakai kalau nak p masjid :)

    Setakat harini 6 tahun kawin, masih kekal bau air freshner teddy's dream (lovely lace) ..rasa fresh ja bau!

    ReplyDelete
  22. erkkk.. betul eh. hehehe..

    ReplyDelete
  23. Mcm betulkan...hehe
    skg masi bau no 2...:D

    ReplyDelete
  24. mcm dah satu lumrah,kan..memang betul tuh..

    ReplyDelete
  25. hahahah.. kelakar pulak... tapi mmg betulkan?! :p

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..