Thursday, 28 March 2013

:: Be Happy ::

AssaLamualaikum
Mood nak happy-happy sahaja sekarang walau pun hati tak seceria mana. Hehe.
Moga keputusan yang kami ambil adalah yang terbaik demi kerjaya dan masa depan bersama sahabat-sahabat se opis ku. Pasti ada hikmah disebalik nya! kan?
sumber: FB
Doakan yang terbaik buat kami. "Be Happy"!
WasSaLam^_^

18 comments:

  1. Insya Allah, xmo sedih sedih... rejoice always :)

    ReplyDelete
  2. Knp atie?ade ape2 story yg PC tak tahu ke?lame tak berbw...agak bz skit minggu ni...ni baru dpt singgah kat 'umah' atie ni...apepun semoga atie sentiasa happy!cool ye laling:-)

    ReplyDelete
  3. Be Happy Atiey...in shaa ALLAH..Sesuatu yg berlaku pasti ada hikmahnya..

    ReplyDelete
  4. atie..ada masalah kat tempat kerja ker..sabar yer dik..

    ReplyDelete
  5. Baguslah sentiasa happy walaupun di situasi yg sukar. Semoga d permudahkan semuanya

    ReplyDelete
  6. Semua yang berlaku ada hikmahnya... Anggaplah itu satu ujian, dan ucapkan alhamdulillah...

    ReplyDelete
  7. mohon ceriakan hati tu walau pun sebenarnya tak ceria.. adakalanya itu lebih baik daripada membiarkan terus hati kita tak ceria :)

    ReplyDelete
  8. Doa banyak2..in shaa allah ada hikmah disebaliknyaa...

    ReplyDelete
  9. Belum sempat komen rupanya.
    Yelah....nape Atie .....macam risau je gayanya!

    ReplyDelete
  10. moga atie eppy eppy sokmo... :)

    ReplyDelete
  11. Always wish u the the best dear, betul tu, be happy :D

    ReplyDelete
  12. betul tu walau apa berlaku kena be happy!

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..