26 Mar 2013

:: Tiada Mood::

AssaLamualaikum
Sorry ya kawan-kawan, hari ini langsung tiada BW. Ada sedikit masalah yang tidak dapat dielakkan. Yang membuat mood down. Hari ini sangat tidak best. Kepala pun asyik pening-pening dan rasa nak pitam. Terima kasih pada yang sudi singgah di blog yang tidak seberapa ini. InsyaAllah esok-esok saya balas jejak kawan-kawan ya. Miss you all.
WasSalam^_^

14 comments:

  1. take care atie..banyakkan berehat..alhamdulillah pa'e akan jadi abang..betui ka????

    ReplyDelete
  2. not to worry dear, what important is u get a good rest ok. Hope u get well soonest :D.

    ReplyDelete
  3. rehat banyak2 and take care :)

    ReplyDelete
  4. patutlah sunyi hari ni..
    take a good rest & take ur time Atiey..

    ReplyDelete
  5. aikk kenapa bah..kenapa pa kau berubah..ada "something" kot...:)

    ReplyDelete
  6. oooo sebab okje tak dekan hehe... perahsantan tak habis2 hehe...
    Nape atie? mengandung ke?..

    ReplyDelete
  7. aik...akak takde mood ke.mesti something happen time ni kan..sabar la yer :)

    ReplyDelete
  8. Jom g spa buat sauna ke utk dptkan mood...PC pun kdg2 hilang mood gak bile badan penat sgt...lebih2 lagi bile ade masalah mmg mood lari jauh lah....huhu

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..