25 Mar 2013

:MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER by Mak Dara:

AssaLamualaikum
Bagi menyahut cabaran daripada blogger MIA yang sudi tag diriku ini, aku sekali lagi join segmen yang dianjurkan oleh blogger terkenal Mak Dara. Beliau bukan calang-calang blogger tau! Glamer gitu. Bukan apa kekadang segan nak join segmen dah sebab terasa diri ini belum layak bergelar blogger dan diri ku hanya picisan. Blog pun ntah apa-apa! 
(eh! panjang pula mukadimah.hehe).
Syarat-syarat penyertaan:-

1. Follow Blog Bicara Mak Dara
2. Buat entri dengan tajuk 
"MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER by Mak Dara"
3. Masukkan Banner Di Atas Ke Dalam Entry dan Linkkan Ke sini 
4. Copy paste senarai penaja di bawah ke dalam entry anda itu.
5 .Tag 3 Orang Rakan Anda Untuk Menyertai GA Ini. Aku memilih 
Anda semua ditag :)

6. Setelah selesai sila tinggalkan Url link entry di kotak komen segmen bicaramakdara tu.....

Tarikh tutup : 31hb Mac 2013

Satu Giveaway, 30 Penaja, 
58 Hadiah, Siapakah Yang Bertuah?
MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER 
by Mak Dara

Mari lah kita menambah kenalan alam maya kerana diri mu begitu berharga! haha:)
WasSaLam^_^

24 comments:

  1. terima kasih Atie kerana sudi join GA Mak Dara ini.. Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu.. Mungkin ini tuah anda In Sya Allah.. Nantikan keputusannya tak lama lagi ya...

    pssssst.. selalu2 lah dtg melawat mak dara ye hehehe

    ReplyDelete
  2. alamak kita dah tag atie utk segmen nie..mcmana erk..uhuhuhu

    ReplyDelete
  3. Good Luck kak..
    kalau menang , hadiah kite share2 ye hehhe

    ReplyDelete
  4. Goodluck Atie, I belum sempat nak buat lagi ni. hihihi

    ReplyDelete
  5. gud luck ye kak..selamat bersegmen ;)

    ReplyDelete
  6. Gud Luck Atie! semoga ada rezeki...sy pun join jugak!

    ReplyDelete
  7. jalan-jalan singgah sini.
    dari segmen yang sama :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  8. GUDLUCK!!!!....

    AJ singgah dari segmen sama.....
    Mana yang dah datang terjah AJ tu,terima kasih ye..
    Sorry AJ lambat balas kunjungan, al-maklum naik sampan... =D

    http://ayuejean.blogspot.com/2013/03/promo-malaysias-next-top-lucky-blogger.html

    ReplyDelete
  9. gud luck kak..
    *lame betul x bw blog kawan2.. tenet problem sana-sini.. huhu

    ReplyDelete
  10. menang nanti konpem jadi top blogger.
    pe pun good luck :)

    ReplyDelete
  11. Datang dari segmen yang sama...

    http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  12. Good luck utk kita semua.. :-)

    ReplyDelete
  13. salam, singgah dari segmen yg sama..Good luck! ^_________^
    btw, follow u...

    http://seneoritabaharin.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  14. dari segmen yg sama , done follow. jemput singgah ke blog. http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  15. tahniah atie...menang hadiah dr nor.nnt jgn lupa email nama, alamat n no.tel utk urusan penghantaran hadiah..k

    ReplyDelete
  16. TAHNIAHHH!!!!! Anda adalah salah seorang dari pemenang bertuah MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER BY MAK DARA!!!

    Sila ke entry ini untuk keterangan lanjut @ http://www.bicaramakdara.com/2013/04/pemenang-malaysias-next-top-lucky_2.html untuk keterangan lanjut.

    Anda boleh terus hubungi pihak penaja, nama dan link blog mereka berada di bawah link kemenangan anda itu untuk urusan penyerahan hadiah ya..

    TAHNIAH sekali lagi dari Mak Dara!!!

    ReplyDelete
  17. Aida singgah sini dari Segmen yang sama.. lambat pulak nak terjah :P follow sini #495 salam kenal. :)

    http://www.diarisifroggie.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak_28.html

    ReplyDelete
  18. salam.. deno datang dari segmen MAK DARA! sori terlewat .. hehe.. btw, deno folow sini #496 ^_^

    www.dayangdeno.blogspot.com

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..