27 Mar 2013

::Wordless Wednesday #15::

AssaLamualaikum
Less word! Ceritera si buah Labu.
picture:FB
Kreatif kan? Hari-hari kita makan Labu. Agak-agak boleh tinggal ke dalam rumah labu ni? :)
WasSaLam^_^

29 comments:

  1. Macam² jak idea diorang ni kan..sangat kreatif.. :)

    ReplyDelete
  2. fuiyooooo....mmg boleh jadi LABUMAN...

    ReplyDelete
  3. cantik kalau ambik gambau kan Atie....hehe... lama pulak tak makan labu teringin pulak!

    ReplyDelete
  4. cantik jerk susunan labu2 tu...

    ReplyDelete
  5. ngeh ngeh ngeh ..best giler dapat rumah gini ..malam2 kalau lapar, kopek dinding rumah je ..hehe tapi ade ke org makan labu mentah :)

    ReplyDelete
  6. hahaha. jadi comel rumah tu.hehe

    ReplyDelete
  7. Salam atie...penat & busy ari nie...curik2 ms, dorang tgh leka...hmmm kalau umah labu camtuh tahan lama tak..cute tuh mmg cute..:)

    ReplyDelete
  8. Hari-hari makan labu la gayanya ni...hehe

    ReplyDelete
  9. itu rumah, apo pasar labu cek????

    ReplyDelete
  10. Unik sungguh rumah ni..ade kat mana ye..

    ReplyDelete
  11. baru nampak mcm2 jenis labu yg ada rupanya :)

    ReplyDelete
  12. macam dlm cerita kartun plk... camner klu ada sebiji yg busuk mesti tak seimbang rumah tu kan

    ReplyDelete
  13. berapa lama la boleh tahan sayur2 ni kan kak?takut layu je esoknya hehehe

    ReplyDelete
  14. Dah ok ke mood Atie ye... Sejuk rumah labu ni.. tak payah guna aircond ehe :D

    ReplyDelete
  15. ni kalau kes tak cukup sayo nak masak.. hiris sikit2 dinding umah.. heheheh..

    ReplyDelete
  16. kreatif sgt. tentu dalam rumah tu bau labu je. hihi..

    ReplyDelete
  17. Best jugak, lapar jer korek isi labu makan sikti2, tak habis makan ni.

    ReplyDelete
  18. Kreatif tp cam gelik pulak sya tengo atiey...berbiji biji huhu

    ReplyDelete
  19. ni kalau di bt kat PJ mau si tikus merayap2x dulu drpda tuan umah..hahahha..tp mmg kreatif :)

    ReplyDelete
  20. tiap hari mkn labu kembung perut..hihi..

    ReplyDelete
  21. Tiap hari msk sayur labu atau buat pengat!:-)

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..