Saturday, 21 December 2013

:: Adira - Dewi Cinta...

AssaLamualaikum
Hujung minggu hari untuk santai-santai sambil dengar lagu. 
Lagu terbaru Adira juga menjadi favourite sekarang. 
Selalunya pagi Ahad esok sambil buat kerja rumah mesti akan dengar Carta Era 40. 
Kalau tak kemana-mana lah. So, dengarkan lah ya. Mendayu-dayu suara Adira ni. 
Orang Sabah juga bah:)
*Happy Weekend! Korang kemana hari ini?*
WasSaLam^_^

18 comments:

  1. salam kakak, jana pn suka lagu neh.. layaannn~~ hehe

    ReplyDelete
  2. belum pernah lagi dengar lagu adira ni kak atie..nanti boleh la layan..hihi..happy weekend ya sis..

    ReplyDelete
  3. Santai sungguh Atie dihujung minggu ni, akak jap lagi nak gi kenduri kahwin ;)

    ReplyDelete
  4. Selamat berhujung minggu, Atie... haha... Nurul tgh keje lagi nih smpai kul 1 nanti... ^__^

    ReplyDelete
  5. hepi weekend k.atie.. sedap lak dengar lagu ombak. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh.. *adira. dengar bunyi ombak taip ombak. haha

      Delete
  6. bersantai2 juga ni atiey di rumah :D

    ReplyDelete
  7. happy weekend for you too....

    ReplyDelete
  8. aida pon suka lagu ni..gemersik sangat suara dia..mendayu2..sedap!!

    ReplyDelete
  9. Hepi weekend atie..tak kemana2 yer hujung minggu nie..? selamat beristirehat bersama2 situmpis yer..:)

    ReplyDelete
  10. Slmt berhujung minggu akk..sya duk rasa ngntuk je ni..hehe

    ReplyDelete
  11. salam dan hepy weekend jugak kak Atie.. sy duk umah jer santai2 kalau hari cuti. ^^

    ReplyDelete
  12. salam weekand atie..hehe wat koje sambil dengar lagu tu dah rutian harian akak,lagi2 tengah masak memang syook dok ikut menyanyi sama :D
    weekand ni, akak dok umah je kot :)

    ReplyDelete
  13. salam kak, dh boleh follow blog kite, dh ok dh, dah x error.. terima kasih byk kak.. hehe :)

    ReplyDelete
  14. suka lagu ni.. best!! huhu..

    happy weekend kak.. ;)

    ReplyDelete
  15. tak pernah lg.
    selamat berhujung minggu kak.pergi jln mana tu. hihi
    tima kasih akk kerna sentiasa doakan saya.
    hanya Allah yang mampu membalasny :-)

    ReplyDelete
  16. Mentang mentang le Adira orang Sabah ...tempek laju laju lagu Adira yeh Atie hehe

    ReplyDelete
  17. oooo penyokong orang sabah ni... hehehe

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..