Wednesday, 11 December 2013

::Maybank #LiveLifeAmplified Facebook Challenge ...

AssaLamualaikum
Dapat email ni dari pihak Nuffnang:

Time to #LiveLifeAmplified!
Dear Nuffnanger,

You have been invited to take part in
 “Maybank #LiveLifeAmplified Facebook Challenge” and stand a chance to win a brand new iPad Mini with Wi-Fi 16GB! 

Register now and tell us what could help amplify your life, then spread the love of Maybank 2 Cards to your friends and family. The more people you refer, the more points you will earn and the higher chance for you to win the prize!
Hurry! Contest ends 31 December 2013, so visit www.facebook.com/Maybank. For Terms and conditions, click here for more info.
Cheers,
Anne Cheah
Community, Manager
Nuffnang Sdn. Bhd.

** Best juga kalau menang ni. Harapan mungkin lah nipis, tapi tak salah untuk mencuba kan? Sesiapa yang nak join, sila lah klik link berkenaan.
WasSaLam^_^

13 comments:

  1. HAHA, sy pn dapat kak, tp mcm tipis je peluang nk menang. haha

    ReplyDelete
  2. cuba jer..mana tau kot ada rezki...kan atie..


    ReplyDelete
  3. haha...jangan join yer semua..cik nor dah join..dia srh kita buat kad credit dulu baru blh join..nasib cik nor pandai klentong..klu tak naya jer...:)

    ReplyDelete
  4. niesa ada gak dapat kak..tp terus delete sbb tau xkan menang..hahaha..awl2 dh give up..

    ReplyDelete
  5. try lah.. manatau ada rezeki.. ^___^

    ReplyDelete
  6. Kalau mcm yg normi nieza cakap tu..baik tak payah joinkan...

    ReplyDelete
  7. Oo..kna buat kad kredit dulu..huhu..duit pun ada bape je ni..huhu

    ReplyDelete
  8. GudLuck kak Atie , sy takleh join sbb bukan ahli nuffnanger..huhu, kalau join pun mungkin tipis jer peluang.. ah'ar kak, sy org LD :)

    ReplyDelete
  9. Semoga berjaye....cube je manalah tahu rezeki kan...

    ReplyDelete
  10. Cubala... Mana tahu rezeki anak :)

    ReplyDelete
  11. cuba je..mana tau ada rezeki nanti

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..