Wednesday, 18 December 2013

:: Entry Lesu...

AssaLamualaikum
Tajuk N3 tak boleh pakai. Haha! Auto publish ya! mungkin masih tidur di rumah. Sebab semalam standby di opis sehingga 5.00 pagi. Bawa budak tumpis sekali. Nasib baiklah Pa'e tak cerewet. Sampai opis dalam jam 9.00pm dia terus tengok Upin Ipin & Ultraman. Pastu minum susu. Dalam jam 12.30am dia tidur. Ibu berjaga bersama opis mate yang lain. Huhu! dah tugas, kami yang menurut arahan. dah biasa. Tujuan standby di opis semalam adalah bagi menemani para vendor yang datang dari KL untuk upgrade storage server & buat veritas. Jangan tanya aku itu apa sebab aku pun tak tahu. Haha! aku sekadar standby sebab sistem  eHIS hospital totally down (aku jaga bahagian aplikasi sistem eHIS).
Google
Kami balik rumah dalam pukul 5.00am. So, hari ini akan masuk kerja lewat. 
InsyaAllah petang sikit baru aku lawat rumah korang ya! 
Terima kasih pada yang sentiasa sudi berkunjung dirumah buruk aku ini. 
Love..Love you all!
WasSaLam^_^

29 comments:

  1. Tanggungjawab yg perlu digalas. Eloknya Pa'e dpt ikut sama tak apa Atie. Taklah dia tidur sendiri.
    Rehatlah seketika sebelum pergi kerja lagi hari ini Atie..

    ReplyDelete
  2. penatnya atie kol 5 baru boleh balik..
    besar tugas tu..
    sib baik pa'e tak merengek..

    ReplyDelete
  3. saya pun baru nak beradu jugak ni… mesti penat Atie berjaga ke pagi… have a good rest :)

    ReplyDelete
  4. Selamat beristirehat Atie... memang letih dan lesu tu... kul 5 pagi baru balik :)

    ReplyDelete
  5. tu dah boleh apply cuti dah tu...5am baru balik

    ReplyDelete
  6. selalu berkunjung kat sini tapi akak tak pernah pun hidang air..hehe

    ReplyDelete
  7. jangan lupa jga kesihatan diri dan keluarga kak tie.. :)

    ReplyDelete
  8. kerja mlm... huhu...itu yg saya xtahan..ehe..

    ReplyDelete
  9. rehat cukup2 ye kak.. tak cukup tido nanti pening lak.. hehe..

    ReplyDelete
  10. jaga diri kak! rehat la cukup2 tu... :)

    ReplyDelete
  11. aduhla balik opis kul5pg mmg penat... selamat berehat yek

    ReplyDelete
  12. huaaa...apa2pun...tanggungjawab tetap tanggungjawab kan..baik budaktumpis ni..xpening ibunya nak melayan.cubet dulu!!!hihi....smoga Allah memberkati keluarga kak tie..amin...

    ReplyDelete
  13. Saya belum pernah kerja malam. Even office hour ni pun rasa macam tak nak bangun pergi kerja pagi2. Haha

    ReplyDelete
  14. takperler jalankan kewajipan kita.. banyak pahala yang masuktu...

    ReplyDelete
  15. uiss seiannya keje lebih masa ye atie?..dah tanggung jawabkan nak wat macam mana :)
    pa 'e pon kena ikut mama overtime ea..patut ar pagi ni so tired :) semoga segar bugar lepas lunch okay..

    ReplyDelete
  16. kesiannya.. rehat byk2 ye kak atie.. dan dak pa'e juge..

    ReplyDelete
  17. Confirm penat kalau dah 5 pagi baru balik. Rehat cukup2 yer :). Have a nice day...

    ReplyDelete
  18. penatnyaaa....aduhai...saya pernah juga stay back smp pagi...penatttt sgt

    ReplyDelete
  19. blik pukul 5 pastu masuk kja pula..alahai..

    ReplyDelete
  20. wohooooooo...jam lima baru balik kak atie??mesti mata dah jadi mata panda dah tu kan..hihihi

    ReplyDelete
  21. Slmt malam kak Atie, teruk jgk kerja akk office hour tak tentu masa.. apapun jaga kesihatan ye kak.jgn sampai demam2 pulak na :)

    ReplyDelete
  22. mmg sesuai dengan tajuk...sama ngan tuannya ...mmg la letih...noe pun pernah 24 jam keje...tp bkn standby...kn buat keje...kena testing lagi...aduhhh...letih jgn cakap la...kul 9 pagi baru sampai umah...

    ReplyDelete
  23. nasib baik anak sporting ...

    ReplyDelete
  24. Ohhhh pasal tu kena stayback yeh Atie....alahai sianlah baba tioq sorang .....hehe

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..