Thursday, 26 December 2013

:: Unik kan??...

AssaLamualaikum
Kita wanita sukalah kalau dapat beli benda ni. 
Nak kena cari nanti. Haha! Tak sabar nak beli kalau terjumpa.
FB

Selain kentang, boleh kupas benda lain kot kat dalam ni. 
Silap-silap ada yang buat kerja di depan TV ni (aku lah tu). Haha!
WasSALam^_^

17 comments:

  1. terfikir jugak nak benda ne...tapi nda penah lagi cik buat kerja atas kerusi ne kak atie....hahahhaaaaa

    ReplyDelete
  2. memang berguna ni kalo ade kat rumah

    ReplyDelete
  3. hahaha...menarik gak nih...dah beli share eehh..

    ReplyDelete
  4. Kalau akak dapat pun mahu jugak mengupas depan TV ni... memang uniklah atie

    ReplyDelete
  5. wah..sambil tengok tv boleh potong sayur...

    ReplyDelete
  6. kalau buat jadik pinggan ok gak..yang bahagian besar cam mangkuk tu boleh letak sup,kan..hehehee

    ReplyDelete
  7. mmg best,takde benda ni dh mengupas depan tv dh cmna?haha

    ReplyDelete
  8. satu hari nanti maybe akan keluar produk dapur yg boleh diusung . tmpat utama yg akan diusung (ruang tamu) . hahaha

    ReplyDelete
  9. wahhh best2.. sangat efektif.. heheh..

    ReplyDelete
  10. mana mau cari ni...hahahaah....xpasal2 hari2 makan kentang sebab terlampau siuk mengupas kentang...

    ReplyDelete
  11. dan boleh letak mcm2 makanan dalam tu then layan depan tv. hahahaha :P

    ReplyDelete
  12. Nak beli satu jugak.... Sgt praktikal

    ReplyDelete
  13. Depan tv pun boleh buatkerja gini... comel2x.. :-)

    ReplyDelete
  14. Khusyuk la wat keje.kalau camtu. Kat mana nak beli. Nda pernah jumpa

    ReplyDelete
  15. Hmmm..nampak.mcm best je guna menda alah ni.

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..