Thursday, 12 December 2013

::Keyword Pilihan #9...

AssaLamualaikum
Suka buka Nuffnang dan tengok keyword. Ini adalah keyword sepanjang minggu lepas:
Kesan penggunaan gadjet pada kanak-kanak memang selalu dicari. Alhamdulillah sama-sama berkongsi ilmu demi kebaikan anak-anak kita. Kisah pengharaman Islam di Anggola juga menjadi carian pembaca. Memang trade mark seminggu dua ni. Paling lucu dan tak logik : Menari kerja kosong di Sandakan, Sabah. Adoi! apa ntah. Haha.
WasSaLam^_^

15 comments:

  1. Hehe..agaknya dia nk taip mencari kut kak..dia tertaip mnari...tetba je menari2 keje typo2.hehehe

    ReplyDelete
  2. typo kot nak taip mencari..haha..mungkin sekarang byk budak2 yg dh reti pakai gadjet..almaklum generasi Y la katakan..

    ReplyDelete
  3. macam2 la orang search google ni..

    ReplyDelete
  4. mmg pelbagai keyword yg orang cari...
    kalau keyword saya lebih pada resepi jer… even jarang letak resepi…. hihihi

    ReplyDelete
  5. mencari kerja kosong di sabah bah tu sepatut nya kan kak atie...hahahaa....typoooooo

    ReplyDelete
  6. kesan gadget pada kanak2 tu keywords seo . jap gi makin bertambahla uik visitor tuh ...

    ReplyDelete
  7. nak taip mencari kerja kosong kot hehehe

    ReplyDelete
  8. Macam ne boleh masuk keyword kerja kosong tu, hehe

    ReplyDelete
  9. salam atie ..
    tiap kali atie buat entri keyboard pilihan ni ..
    aby kurang faham la maksudnya ..
    orang old school katakan la ..

    ReplyDelete
  10. hehehe...menari kerja kosong....tak pe...janji masuk ke page atie.. :)

    ReplyDelete
  11. Memang kelakar bila lihat keyword yang dema cari dalam blog kita..lucu

    ReplyDelete
  12. Femes le tu namanya blog Atie ni .... mesra SEO.....

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..