Tuesday, 24 December 2013

:: No 10 - Pa'e Formula 1...

AssaLamualaikum
Tanda-tanda Penyakit M nak update entry. Haha! Aduh! janganlah berpanjangan. 
Cuaca yang mendung sentiasa semendung tuan punya blog juga. Kihkih. 
Layan gambar anak bujang ku yang suka rempit di shopping complex. No 10 OK! Haha!

Aktiviti Ahad 22/12/2013. Suka sangat nak naik kereta ni bila ke Darvel Bay. Nak request dua tiga kali naik plak tu. RM 3 untuk 5minit. Memang mahal, cuma demi nak tunaikan hajat anak bagi lah juga dia main. 5 Minit jak ya untuk sekali rempit. Hihi!
WasSaLam^_^

26 comments:

  1. Alia haritu pun nak naik. Tapi takut... Mahal kan. Tapi untuk tunaikan hasrat anak. Layankan je. Hihik...

    ReplyDelete
  2. Ramai budak suka permainana ini Atie. Yelah dah konon macam kitalah boleh drive sendiri. Yg penting masa cuti itulah peluang kita dapat membuat anak gembira/seronok.

    ReplyDelete
  3. Atie, kat sini anak2 Linda selalu naik kat jusco..rasanya 15 minit 5 ringgit kot kat sini..
    takpa atie, asalkan anak2 happy, mak ayah nya pun happy...suka Pa'e ...hehehhee..ensem boy..

    ReplyDelete
  4. cam mahal je...anak anak bukan mau..main setakat 5 minit je...huhuuh... mia xpernah naik pun...hahahah...pujuk beli makanan...

    ReplyDelete
  5. Mesti best kan abg pa'e dpt merempit sekali sekala ibu belanjer...mmg agak mahal rate dia tuh kan..tp budak2 mmg kalau yg dia suka tuh asyik nak main jer..

    ReplyDelete
  6. zarif kalau dilayan mau abis masa dan duit kat situ jer...

    ReplyDelete
  7. bawak kereta tu dah ade lesen belom? nati kena saman..hehe

    ReplyDelete
  8. apa kata ibu belikan aje pae satu kete ni...huhu

    ReplyDelete
  9. pa'e mo jadi drifter ka nanti besar? hahaa... serius jgak dia bawak kereta.. Hahah

    ReplyDelete
  10. 5 minit ja??....kalau sy pon x puas camtu..hhaha....xpa..sekali skala merempit kan kak tie..hehe

    ReplyDelete
  11. DAH BOLEH ASAH BAKAT UNTUK JADI PELUMBA NEGARA.. :)

    ReplyDelete
  12. haha pelumba F1 cilik ni adik pa'e kita..demi anak pejam mata je atie bayor 3 inggit tu,bukan selalu cakap ngan mama pa'e :)

    ReplyDelete
  13. semua budak mmg suka aktiviti ni..klu bley nak naik sejam..untung fae mitak 25minit je.hehe

    ReplyDelete
  14. Memang mahal tau...nasib anak2 dah beso x dee requesr gini lagi

    ReplyDelete
  15. Hahaha mmg semua boys suka nek kete nih.. si iA klo bawak dia punya kete pusing dataran kat masjid putrajaya tu smp nak dkt habih la bateri kete tu hehehehe

    Wa..no.10 tak tahan tu... Ada chance g F1 nih hehehhee

    **Mekasih rajin bertandang kat blog kita yg tak seberapa tu..

    ReplyDelete
  16. Fuiyooo..laju nya Abg Irshad ni bawakk keta!nak tumpang boleh?

    ReplyDelete
  17. puas kek kak 5 minit? hehe.. mahal betul cajnya..

    ReplyDelete
  18. alahai. bontot pon x pans kot. dh la mahei.

    ReplyDelete
  19. syok tu merempit..
    memang la atie, kalo gi mall memang ni yang bebudak terjah dulu..cam zee tak terlayan la..hahahaaa..

    ReplyDelete
  20. Alah.....setakat Pa'e sorang setengah jam pun mama sanggupkan..

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..