24.12.13

:: No 10 - Pa'e Formula 1...

AssaLamualaikum
Tanda-tanda Penyakit M nak update entry. Haha! Aduh! janganlah berpanjangan. 
Cuaca yang mendung sentiasa semendung tuan punya blog juga. Kihkih. 
Layan gambar anak bujang ku yang suka rempit di shopping complex. No 10 OK! Haha!

Aktiviti Ahad 22/12/2013. Suka sangat nak naik kereta ni bila ke Darvel Bay. Nak request dua tiga kali naik plak tu. RM 3 untuk 5minit. Memang mahal, cuma demi nak tunaikan hajat anak bagi lah juga dia main. 5 Minit jak ya untuk sekali rempit. Hihi!
WasSaLam^_^

26 comments:

  1. Alia haritu pun nak naik. Tapi takut... Mahal kan. Tapi untuk tunaikan hasrat anak. Layankan je. Hihik...

    ReplyDelete
  2. Ramai budak suka permainana ini Atie. Yelah dah konon macam kitalah boleh drive sendiri. Yg penting masa cuti itulah peluang kita dapat membuat anak gembira/seronok.

    ReplyDelete
  3. Atie, kat sini anak2 Linda selalu naik kat jusco..rasanya 15 minit 5 ringgit kot kat sini..
    takpa atie, asalkan anak2 happy, mak ayah nya pun happy...suka Pa'e ...hehehhee..ensem boy..

    ReplyDelete
  4. cam mahal je...anak anak bukan mau..main setakat 5 minit je...huhuuh... mia xpernah naik pun...hahahah...pujuk beli makanan...

    ReplyDelete
  5. Mesti best kan abg pa'e dpt merempit sekali sekala ibu belanjer...mmg agak mahal rate dia tuh kan..tp budak2 mmg kalau yg dia suka tuh asyik nak main jer..

    ReplyDelete
  6. bakal pelumba F1 nie..:)

    ReplyDelete
  7. zarif kalau dilayan mau abis masa dan duit kat situ jer...

    ReplyDelete
  8. bawak kereta tu dah ade lesen belom? nati kena saman..hehe

    ReplyDelete
  9. ada gaya seorg drifter.. hehe

    ReplyDelete
  10. beli sebijik ibu. hahaha..

    ReplyDelete
  11. apa kata ibu belikan aje pae satu kete ni...huhu

    ReplyDelete
  12. pa'e mo jadi drifter ka nanti besar? hahaa... serius jgak dia bawak kereta.. Hahah

    ReplyDelete
  13. 5 minit ja??....kalau sy pon x puas camtu..hhaha....xpa..sekali skala merempit kan kak tie..hehe

    ReplyDelete
  14. DAH BOLEH ASAH BAKAT UNTUK JADI PELUMBA NEGARA.. :)

    ReplyDelete
  15. Wahhh seronok merempit ye Pa`e :)

    ReplyDelete
  16. haha pelumba F1 cilik ni adik pa'e kita..demi anak pejam mata je atie bayor 3 inggit tu,bukan selalu cakap ngan mama pa'e :)

    ReplyDelete
  17. semua budak mmg suka aktiviti ni..klu bley nak naik sejam..untung fae mitak 25minit je.hehe

    ReplyDelete
  18. Memang mahal tau...nasib anak2 dah beso x dee requesr gini lagi

    ReplyDelete
  19. Hahaha mmg semua boys suka nek kete nih.. si iA klo bawak dia punya kete pusing dataran kat masjid putrajaya tu smp nak dkt habih la bateri kete tu hehehehe

    Wa..no.10 tak tahan tu... Ada chance g F1 nih hehehhee

    **Mekasih rajin bertandang kat blog kita yg tak seberapa tu..

    ReplyDelete
  20. Fuiyooo..laju nya Abg Irshad ni bawakk keta!nak tumpang boleh?

    ReplyDelete
  21. ni rempit halal kata naiim

    ReplyDelete
  22. puas kek kak 5 minit? hehe.. mahal betul cajnya..

    ReplyDelete
  23. alahai. bontot pon x pans kot. dh la mahei.

    ReplyDelete
  24. syok tu merempit..
    memang la atie, kalo gi mall memang ni yang bebudak terjah dulu..cam zee tak terlayan la..hahahaaa..

    ReplyDelete
  25. Alah.....setakat Pa'e sorang setengah jam pun mama sanggupkan..

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..