Saturday, 28 December 2013

:: BERANI Tengok Jak lah...

AssaLamualaikum
Salam hujung minggu kawan-kawn semua. Ada yang pergi jogging kah pagi tadi? Jangan tanya aku, sebab jawapan nya memang tak pergi. Haha! Adui! bila lah nak memulakan semula aktiviti-aktiviti senaman seperti dulu. Makin menjadi-jadi malas bersenam ni. 
Tapi kan, kome berani kah nak bersenam kayuh basikal seperti ini: 
FB : Oh!Media
Memang BERANI tengok jak lah jawabnya. Haha! 
Kalau suruh kamek, upah RM5 Juta pun tak mau! gila ko, gayat!
Agaknya kaki terketar-ketar masa mengayuh tu. haha! 
Orang yang mental kuat jer boleh buat semua ni. Kan?
*Tapi kan, dah takde tempat lain kah nak mengayuh??*
WasSaLam^_^

19 comments:

  1. Usahkan naik beskal atie..jgn kaki pun ummu terketar2 tuh..silap2 aribulan terus jer terjatuh..hehe

    ReplyDelete
  2. Kalau nurul pun sama... x beranilah, gayat kot...
    Selamat berhujung minggu... ^__^

    p.s- lupa lak, camner atie agak kita sebaya... nurul lahir thn 80...

    ReplyDelete
  3. saja cr pasal
    agama kita pon tak srh kita car pasal camtu kan
    hihi..senaman ngan anak je..main kejar kejar kan lg best...hahaha

    ReplyDelete
  4. lebih rela pimpin basikal tu drp ride ...

    ReplyDelete
  5. Yg penting cabaran tu kak... Hahaha.. Tanya aku pon, konfem jawab nda mau... Haha

    Perhimpunan 31 Disember 2013 | Bantah Kenaikan Harga Barang Baru Betul | http://www.papablogger.my/2013/12/perhimpunan-31-disember-2013-bantah.html?m=0

    ReplyDelete
  6. tak naik basikal, tengok je pon dah ngeri kan ! :)

    ReplyDelete
  7. org klu minat cabaran,cara mana pun sanggup

    ReplyDelete
  8. Tengok pun dah gayat. Ni lagikan kayuh basikal. Nda mau.

    ReplyDelete
  9. bagi berjuta-juta lemon pun cik nda mau kak atie...kalau jalan kaki boleh lagi cik terima ne...
    mencabar...mecabar jugak..nyawa kita bukan nya 10 kan..

    ReplyDelete
  10. ni untuk org2 yang dah banyak amalan. tak takut mati.. kehkeh.. kalau omputeh memey la suka aktiviti gini. nak cari nama..

    ReplyDelete
  11. selamat ptg kak Atie..wahhh, ini semua keja gilaaaaaa.. haha, sy tak boleh ni sbb gayat.. berani mati betullah dorang nih =__=

    ReplyDelete
  12. haduiii.. yg pandai kayuh basikal konfem terus jd tak pandai.. berani betul la..

    ReplyDelete
  13. Betullah Atie....kalau okje pun gayat tu.....elok elok balance....terus jatuh gaung!

    ReplyDelete
  14. klu kt tempat mcm tu jgn tengok bawah ..
    tengok depan atau atas jer ..
    tk la rasa gayat ..
    ada plan utk berbasikal ke? ..

    ReplyDelete
  15. ke main kan.
    sy dh lama x jogging kak. hikhik
    kak, tinggal email kat kotak komen saya. tapi kalau ada wasap lagi best kot. hikhik.
    ada something nk share dgn akak..

    ReplyDelete
  16. gayatnyaa weiiiiiii..hahahahaa..upah berapa banyak pun takmau laaa ..hahahaa

    ReplyDelete
  17. =_=" dh xde tmpt lain ke dorg ni...

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..