Wednesday, 11 December 2013

:: Random Picture Pa'e - 7...

AssaLamualaikum
Gambar budak tumpis bertandang lagi. Hihi! sabar lah nak, memang Ibu suka letak gambar-gambar awak kat sini. Besar nanti tengok lah sendiri ya. Jangan marah Ibu sudah lah. :
Versi tayang gigi.
Mak Su bagi kotak pensel. 
Dalam ada patung2 Ultraman, Jadinya kemana-mana dibawanya:)
Shopping Teh Boh:)
Muka penat & blur!
Pengaruh Upin Ipin pada budak tumpis ni memang kuat. Sekarang ni kan bila aku tegur dia, suruh mandi ker apa pandai psiko Ibu balik. Kalau dah dua tiga kali tak mau, last-last di jawabnya "Ye lah Intan Payung". Haha! Ibu ni dipanggil Intan Payung. Adoi! Memang nak marah pun tak jadi. Kihkih!
WasSaLam^_^

17 comments:

  1. suka tgk gambar abg pa'e..muka innocent jer..
    wah panggil ibu intan payung tuh..cair ibu jdnya..hehe

    ReplyDelete
  2. letak banyak2 pun tak pe muka encem ni..suka tengok

    ReplyDelete
  3. kotak pensel? ingatkan smartphone..hahaha..

    ReplyDelete
  4. Muka Pa'e ni jadi terapi minda Atie. Kalau hati tak tenagn tengok pun boleh terubat:)
    Intan Payung tu kan Ihsan dlm upin-ipin hihi.... kakak ni jarang menonton tv tapi upin-ipin boleh katakan tiap hari tengok tau Atie..

    ReplyDelete
  5. mmg sesuai bentul dgn gelaran budak tumpis ye kak..comel je pae ni..hehe..

    ReplyDelete
  6. hahaha..klakar lah pa'e...kemain lagi ye dia jawab..intan payung yer..hahaha

    ReplyDelete
  7. hahaha...kelakarla pae ni...memang confirm tak jadi nak marah...haha

    ReplyDelete
  8. hai atie..
    betoi tu letak gambo anak kat blog..sok dia beso tengok sendiri gambo dia ..mesti dia gelak sokmo kan?
    tengok berbagai gelagat post dia..comel giteww hehe..

    ReplyDelete
  9. haha... intan payung... mmg pndai bodek tuh.. hihi

    ReplyDelete
  10. kotak pensen macam tu macam real ja atie...hahahaa

    ReplyDelete
  11. saperlar x sayang anak, tapi ada mak kan.,,kanns ;-p

    ReplyDelete
  12. hahaha.. lawak la dia.. syukrii sekarang pandai dah sebut apinnn bila tengok upin ipin... hahaha

    ReplyDelete
  13. hahahaha! dari mana dia blajar intan payung tu?? hahaha

    ReplyDelete
  14. hahaha, kan dah kena intan payung… pandai nyer la nak ambil hati ibu :)

    ReplyDelete
  15. Ahahahhaa...Intan payung???pengaruh upin ipin sangat kuat..

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..