Friday, 27 December 2013

:: Template Baru lah Konon...

AssaLamualaikum
Erm! perasan tak template blog baru ku ni? haha (perasan ada orang yang ambil kisah). Haha! Saja nak habaq mai sebab mengada-ngada. Kihkih. Al-kisahnya memang ada cadangan nak tukar template dan header baru sebab dah naik jemu juga menghadap warna blog yang sama. Mula-mula cadang nak tempah dengan kengkawan blogger yang pandai buat semua benda ni. Tapi memikirkan malas nak berhubung email segala, kesimpulan nya diriku memandai-mandai buat sendiri. Haha! buatlah juga yang basic ni hah! boleh lah yo! jangan kome bosan pula tengok warna blog baru ini. Suka plak bila latar putih sahaja. Rasa tenang jak bila nak menaip entry (yo lah tu! alasan semata). Haha!
Bye-bye latar blog lama:
Saja nak abadikan disini sebab nanti boleh tengok perubahan-perubahan yang berlaku sepanjang ber blog. Moga semuanya perubahan yang baik, sama juga dengan diri ku. Hehe!
Jangan jemu singgah sini bah! Korang adalah sebahagian dari duniaku:)
WasSaLam^_^

30 comments:

  1. wowww atie, seksi bibir tu..hihihiii

    ReplyDelete
  2. Cantik juga tu, bibir yg seksi meksi tu hahaha... akak juga yg berkurun tak tukar header ni :)

    ReplyDelete
  3. cantik..sy dha lupa skill nak buat tu..sapa boleh bantu

    ReplyDelete
  4. wow! banyaknya bibir kak!!..hahaha, hmmmm, okey kot..tapi kena biasakan diri dulu tgk template baru akk ne, yelah dah tbiasa yg warna coklat tuh..huhu

    ReplyDelete
  5. of course perasan... suka tengok.. akak tak pandai nak buat jadi ngam2 gitu...
    tu pasal akaknyer header tak comel2...

    ReplyDelete
  6. Nampaknya rumah cat baru nie lagi ceria & berseri atie...ummu pun suka warna putih.tenang jerr

    ReplyDelete
  7. Sha pun suka warna putih..lapang jer rasa.. Cantekkkk umah baru nihh!!!! thumbs up..!! Erk ada tak orang leh tolong sha buat baru umah tu.. tak retiiiii uhuhuhuhu

    ReplyDelete
  8. GAMBAU ANAK TETAP TAKDE PERUBAHAN.. :)

    ReplyDelete
  9. seksi bibir.. hahaha.. sy xleh tetap kn satu design. mesti gatai tgn nak renovet blog. haha.. suka jugak putih2 ni.. cerah mata..

    ReplyDelete
  10. sesekali tukar, beralih angin pulak.. ;)

    ReplyDelete
  11. cantik template baru...yang penting ada gambar Pae yang ensem tu ..heheheheh

    ReplyDelete
  12. prasan...smalam lagi cik prasan bah kak atie..hihihihi
    bibir..bibir gitewwwwww...

    #salam jumaat kak atie..

    ReplyDelete
  13. Pandainya Atie buat template sendiri...Camner caranya..sharing2 lah jugak eh...
    Saya pun baru tukar template. Dari blogger ke blogger jugak..hahahaha...sebab tak reti nak buat template sendiri kekdahnya.

    ReplyDelete
  14. Cantik dan menarik..aku tertarik he he..gambar anak tu yang jadikan header ni mahall!! Syabas..

    ReplyDelete
  15. wahh atie cat umah kaler putih bersih tuu..
    seksi u tang bibir tu..but still comel je pict pa'e hehe :)
    akak pon suka kaler cerah n ceria

    ReplyDelete
  16. Ingatkan salah umah tadi..hehehe..Tak reti nak main dgn HTML kod ni.

    ReplyDelete
  17. rajinnye tukar template...cantik.

    ReplyDelete
  18. aida x pernah godek tukar template.
    yg ada tu pun dulu kala menang GA :-)

    ReplyDelete
  19. sy suka kulit blog warna putih,tak sakit kepala..macam ni pun cun atiey..:)_

    ReplyDelete
  20. mau tak nampak kak.. setepek besar kiss tu.. asal masuk sini je kena kiss.. hehehe..

    ReplyDelete
  21. sekali sekala tukar selera….

    ReplyDelete
  22. Baru ceria sikit Atie!ada semangat baru gituu..sempena tahun baru jugak..hihih..aida pon nak tukar template jugak la..hihihi

    ReplyDelete
  23. Part edit header ni yg eden malas. Meng adjust tu yg eden lomah. Hahaha

    ReplyDelete
  24. Tulah...dtg tadi perasan dah.....mcm lain jer...mcm dah tukar jer....siap ada gambaq mulut lagi ...pergh!

    ReplyDelete
  25. patut la nampak bibir cun kat atas tu. hihi. simple. akak mmg rajin la

    ReplyDelete
  26. masa kak atie kata ada bibir2 seksi niesa ingtkan jenis yg kecik2 tu...bila bukak blog kak atie..mak aii..besaanya..hikhikk...

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..