Monday, 23 December 2013

::Sejuk Aircond yang Melampau..

AssaLamualaikum
Aduh! sejuk gila di opis ni. Beku jak tidak. Ketar dah lutut-lutut tahan sejuk  ni. 
Cuaca pun gerimis di luar, tu yang bertambah-tambah sejuknya. 
Tak lama lagi boleh reput tulang-tulang. Haha!
Tapi memang lah opis kami ni tak boleh kalau aircond tak kuat. Sebab server boleh down bila panas. Adoi! tahan jak lah. Tak sabar nak balik. Cepat lah jam 5pm. Mau je aku pegi putar jarum jam tu. Biar cepat-cepat jam 5pm. Haha!
WasSaLam^_^

25 comments:

  1. Huhu... Dapat dibayangkan betapa sejuknya kan. Dahla hujan. Bertambahlah sejuknya tu :)

    ReplyDelete
  2. hahaha. kesian akk..sabar2, tggl sejam je lagi..hee.:)

    ReplyDelete
  3. Samala kita... nak balik cepat harini..

    ReplyDelete
  4. mesti asyik nak terkucil kan. Kat sini panas.

    ReplyDelete
  5. hai atie..erm baru sempat singgah sini..kompom atie dah balik keje kan..tempat akak pon gerimis mengundang hehe..laporrr :)

    ReplyDelete
  6. kalau lah boleh putar jam kan.. pastu smua jam di seluruh dunia pn betukar jgk.. hehe

    ReplyDelete
  7. kalau gaya gitu, dalam opis pun kena pakai baju berlapis-lapis mcm kami kat sini :)

    ReplyDelete
  8. hehe hana pown tak boleh kena air cond. serius. air sejuk time mandi pown tak boleh. nanti tulang rusuk terasa menggeletar je. huhu

    ReplyDelete
  9. minggu ni Linda cuti..terasa macam nak jadi surirumah terus...kekekekke

    ReplyDelete
  10. hehehe..sempat lg update entry dlm kesejukan tu arr kak..mesti skrg dah balik nih..
    kalau pekena milo panas celup dgn biskut musim hujan ni..alangkah indahnya dunia :D

    ReplyDelete
  11. waa...sampai ke tahap gitu menjaga daripada server down..x bagi panas...hebat2...
    Pa2pun...leh ja kak tie putar jarum jam tu...tapi masa tetap lom jam 5..hehee..by now,mesti d umah sudah ni sama c Tumpis... =D welcome home~

    ReplyDelete
  12. kak, pakai sweater & stokin tebal2 k.. hehe..

    ReplyDelete
  13. heheheeee ... kena pakai baju utk salji nih .

    ReplyDelete
  14. kerja dlm air cond kena byk minum air masak/mineral.

    ReplyDelete
  15. hahaha... bwk slimut la kak, g opis..

    ReplyDelete
  16. Standby baju sejuk tebal la..hee...
    Eina kt opis pun dok sebelah bilik server, tp klu sejuk sgt kami tutup ja aircond, kt blk server lg gabak aircond dia, so tak jejas la..hee..

    ReplyDelete
  17. bawak selimut lah satu kali kak atie..hahahhaa

    ReplyDelete
  18. sy x thn sejuk... nnt mesti hidung berair... huhu

    ReplyDelete
  19. pakai sweater tebal-tebal Atie..rasa sejuk je rasa dan macam nak tido kan..haihlaa..heheee

    ReplyDelete
  20. kena pakai baju sejuk tebal2 la serupa kt overseas...sy pun tak tahan sejuk..:)

    ReplyDelete
  21. kalau sejuk melampau asyik nak kucil je..

    ReplyDelete
  22. Oklah tu Atie dpd panas.... Kalau sejuk sekurang kurangnya boleh pakai sweater ke setokin...kalau panas?

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..