Tuesday, 31 December 2013

::Hasil Tulisanku di Google 2013...

AssaLamualaikum
Pergh! tajuk boleh blah! haha! Sepanjang aktif ber blog di tahun 2013 ini, adalah juga yang tertempek di carian Google. Sekadar berkongsi, bukan untuk menunjuk-nunjuk. 
Suka-suka menulis sekadar hobi di masa lapang.
 
Entry di SINI. Publish pada 27/05/2013
Entry di SINI. Publish pada 25/07/2013
Entry di SINI. Publish pada 08/03/2013 
Entry di SINI & SINI publish pada 11/01/2013
Harapnya memberi manfaat pada semua. Sama-sama kita berkongsi ilmu kan. Moga minat menulis ini akan berterusan dan diperbaiki dari masa ke semasa. Apa yang penting hubungan silaturrahim yang terjalin sesama kita walaupun tidak pernah bersua. Indahnya ukhuwah! Salam sayang buat semua:)
WasSALam

23 comments:

  1. Tahniah atie..dok first page, teratas lagi google search..inshaallah akan dpt memberi manfaat kepda pencari info nanti..teruskan menulis sampai kebila2 yer..:)

    ReplyDelete
  2. Wah tahniah dpt dok kat first page...teratas lagi tu...!!

    Keep on writing and sharing ya! :)

    ReplyDelete
  3. ni juga salah tu cara nak ramai pengunjung kat blog kita, dengan bertapak di carian google kan atie ?

    ReplyDelete
  4. Moga bermanfaat pada yg lain.. good job

    ReplyDelete
  5. selamat tahun baru 2014
    semoga semua impian tahun 2013 telah tercapai :)

    ReplyDelete
  6. wow..bestnya.... selamat tahun baru

    ReplyDelete
  7. Wah, banyak juga entry Atie mendapat tempat di hati pak cik google…. moga lebih byk entry yg pak cik google berkenann lepas ni :)

    ReplyDelete
  8. ni baru betul penangan seo atie... tajuk gempak baru boleh dok tangga teratus nun..hihihi
    2014 kena tambah lagi banyak dari ni jawabnya..

    ReplyDelete
  9. atie..tq kongsi. kak nak check jugak. tak pernah buat, hihi

    ReplyDelete
  10. terbaik la kak.. semoga 2014 yg bakal tiba nie semakin sukses k. keep blogging :)

    ReplyDelete
  11. tahniah kak,..teruskan berblogginggg..:))

    ReplyDelete
  12. syoknya pokcik ggole suka. hehe. sy selalu fail buat tajuk. hahaha

    ReplyDelete
  13. Tahniah..Teruskan berblogging Atiey..blog qis plak semakin menyepi..Penyakit 'M' sentiasa melanda..huhu.. :)

    ReplyDelete
  14. Wahh tahniah Atie..bukan senang kan nak ada yang teratas dalam carian google..teruskan berblog ye dear..

    ReplyDelete
  15. wahh!carian pertama ok!haha..semoga terus success dalam dunia blog kak atie dan semoga kita dapat membina ukhuwah sehingga ke jannah..amin.. :D

    ReplyDelete
  16. glemernya blog akak.. best laaa.. hehe..

    ReplyDelete
  17. wah.... tahniah!
    blog sy kalau search, muka surat 20 pun x jumpa lg... hu hu hu

    ReplyDelete
  18. tahniah kak :-)
    mesti traffic pok ok kan

    ReplyDelete
  19. kira hebat dh nie..dok first page..semoga terus sukses!

    ReplyDelete
  20. Hebat ni Atie.....dah sebaris ngan Mia Liana hehe....

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..