Saturday, 4 January 2014

1 Hari Yang Penat Tapi Seronok!

AssaLamualaikum
Dah malam baru nak update. Cerita penat! seba satu hari ini penuh dengan berjalan. Dari pagi hingga ke petang penuh dengan aktiviti bersama family. Sesekali berkumpul memang banyak lah aktivitinya. Hehe! bermula dengan aktiviti pagi pergi mandi-manda di Taman Bukit Tawau. Tengah hari balik kejap di rumah pastu sambung lagi petangnya ke Pantai Tinagat, Batu Payung. Balik dari pantai singgah makan kejap di Bandar Tawau sebab dah kebulur. Takut kang balik rumah memang tak larat nak masak a.k.a dah penat sangat dan memang malas! Haha. Balik rumah, mandi terus tidur! (eh! sebelum tidur update dulu N3 ni sebab dah rindu kat korang) haha!. Esok-esok baru balas jejak ya! TQ sebab sudi datang ke sini walaupun aku menyepikan diri dari BW:)
WasSaLam

22 comments:

  1. Penat tp happy kan? Have a good rest :)

    ReplyDelete
  2. amboi kak..seronok ya mandi manda!hahaha..opsss!terpecah rahsia pulak...

    ReplyDelete
  3. SEMOGA KELUARGA KAMU TERUS BAHAGIA..

    ReplyDelete
  4. mmg seronok bila bersama keluarga kn... bagai dunia ni ana yg punya... hehe

    ReplyDelete
  5. Penat pun berbaloi..semuanya bersama keluarga..

    ReplyDelete
  6. Yang beharganya tu... Walaupun penat... Yang penting bersama family. Best kan...

    ReplyDelete
  7. uiss patut ar rumah senyap je..gupanya pi mandi manda kat luaq nah :)
    memang patut pon penat atie, seharian tu..dapoq pon ikut cuti berasap bhahaha :D

    ReplyDelete
  8. salam atie ..
    klu seronok memang tk terasa penatnya ..
    mogo atie hepi bersama keluarga sume ..

    ReplyDelete
  9. syoknya jalan2 walaupun penat kn kak..

    sy tag akak giveaway..

    http://ciksitiekerol.blogspot.com/2014/01/rexylla-fb-page-launching-giveaway.html

    ReplyDelete
  10. waa..hari mandi sedunia..hehehe...bestnya ada aktiviti..berbaloi penat kan??

    ReplyDelete
  11. Walaupun penat tapi berbaloi bah atiey sebab dapat sama2 dengan keluarga. :D

    ReplyDelete
  12. seronoknya akak jenjalan.. :)

    ReplyDelete
  13. hhahahhaa...penat sangat kan kak atie jadi dugung lagi... :P

    ReplyDelete
  14. wah! biar pun penat sempat lg taip entri ye? cayalah!

    ReplyDelete
  15. Salam atie..masih kepenatan lagi yer..senyap jer tanpa berita nie..hehe

    ReplyDelete
  16. Kalau dah penat mmg malas nak masak....makan luar lagi senangkan Atie.... rupanya nak celebrate bezday org tersayang yeh,...patut pun balik kg!

    ReplyDelete
  17. kalau dah berjalan sakan memang makan kat luar la jawabnya nanti blk makan megi la hihihi

    ReplyDelete
  18. Best jln2 dgn family..hepi..letih pun x terasa kan kak..

    ReplyDelete
  19. Wahh seronoknyaa..suka tengok gambar2 atie kat FB..laut tu sangat mendamaikan lahh..huhuhu

    ReplyDelete
  20. memang seronok kalau dapat spen masa ngan keluar. even sekejap pun kegembiraan tu tak dapat nak di gambarkan.betul tak?

    ReplyDelete
  21. hihi. jln jln ngn family mmg sronok kan

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..