Monday, 6 January 2014

Happy Birthday Kuling..

AssaLamualaikum
Jumaat bersamaan 03/01/2014 adalah hari lahir En Yusof a.k.a Kuling ku yang ke 39 tahun. Harijadi babah Pa'e ni sama dengan harijadi adik bongsu (MakCu Pa'e - Shana) juga. Buat sambutan kecil-kecilan jak pun dengan adik-beradik kat rumah mak di Tawau. 
Tempahkan cheese cake daripada kawan sekolah. 
Nasib baik Kuling suka, sebab babah ni jenis tak makan kek sangat. 
Shana a.k.a MakCu Pa'e. Darling tu my Kuling lah. Haha!

To may adik Bongsu: Happy birthday. 
Moga panjang umur, menjadi anak yang solehah, berbakti pada mak kita. 
You still my little sister sampai bila-bila.
To : Kuling
Happy birthday bang. Moga panjang umur, sihat & murah rezeki. Menjadi pemimpin keluarga yang baik pada kami. Ibu & Pae LOVE you forever! (jiwang! haha).
WasSaLam^_^

28 comments:

  1. Hepi besday tuk babah pa'e ngan adik atie..sedapnya nenngok cheese kek yg cheese bertaburan tuh..pa'e mesti seronokkan dpt makan ciskek tuh..:)

    ReplyDelete
  2. hepi besday to both of them...nanges tauuu tgk cheese kek tuuu...my pebret...

    ReplyDelete
  3. happy birthday buat mereka ye kak atie...semoga di panjangkan umo dan sentiase di murahkan rezeki..

    ReplyDelete
  4. Waaaaahhhh.... cheese melimpah-ruah tu Atie.
    Happy birthday to both of them ye Atie.

    Mesti Pa'e yg makan banyak kek tu.:)

    ReplyDelete
  5. Tak pe jiwang Atie.....suka Okje dengar hehe....
    Hepy Bezday buat mereka berdua...moga bertambah rezeki dan menjadi pemimpin seperti yg diharapkan oleh org tersayang!

    ReplyDelete
  6. wah banyak betul yg birthday bulan january ni kan..puas sokmo mkn kek hehe :)
    anyway happy besday shana..and baba pa'e semoga di pjngkan umur then sihat selalu amin....

    ReplyDelete
  7. SELAMAT HARI JADI BUAT BELIAU.. SEMOGA PANJANG UMUR DAN DIMURAHKAN REZEKI,,

    ReplyDelete
  8. hepy besday abah dan makcu pae. sedapnya cheese cake tue. fav kira tue!!!

    ReplyDelete
  9. Slmt ari lahir pada abah dan maksu pae ya kak..semoga sentiasa ceria dan dirahmati..snghh ptg ke blog akk ^_^

    ReplyDelete
  10. Happy birthday to Adik atie dan Kuling atie..Semoga terus dimurahkan rezeki dan dipanjangkan umur..Amin!

    ReplyDelete
  11. selamat hari lahir untuk habby Atie......moga panjang umur & berbahagia selalu.....

    ReplyDelete
  12. selamat hari lahir untuk suami atie.
    sedapnya tengok kek cheese tu. saya sekarang pun suka macam kek cheese parut macam ni, berbanding kek coklat / vanila yang biasa jual kat kedai tu. dah muak dah rasanya..

    ReplyDelete
  13. Happy birthday . semoga segala hasrat tercapai , dilimpahkan rezeki dan panjangkan umur ... aaamin . geram tgk toping cheese yg berjurai tuh .

    ReplyDelete
  14. auwww romantiknya.. happy birthday untuk babah pa'e & maksu pa'e.. hehe..

    busy ckit kak 2,3 menjak ni.. blog pn xsmpt update.. huhu..

    ReplyDelete
  15. kira romantik juga atie yer ..
    siap darling2 lg ..
    atie bg hadiah apa kuling tu

    ReplyDelete
  16. Happy birthday juga buat suami Atie. Moga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki dan dianugerahkan nikmat kesihatan utk memimpin sebuah kerajaan bernama rumah tangga

    ReplyDelete
  17. Happy birthday to both of them..

    ReplyDelete
  18. Waahhh... Semoga di panjangkan umur dan dimurahkan rezki..... :)

    ReplyDelete
  19. Happy b'day to both the person yang kamu sangat sangat sayang tu. Moga kamu beroleh kebahagian yang berganda di samping dorang berdua yer.

    jiwangtu perlu dik..hahahaha

    ReplyDelete
  20. selamat hari lahir buat keduanya.
    semoga panjang umur dan murah rezeki. amin
    syokkan ada ahli keluarga sama tarikh lahir..
    jimat masa, tenaga dan uang juga. boleh buat satu majlis utk adik badik kan

    ReplyDelete
  21. happy birthday to both of them!wahhh..romantik2 plak kak atie..hahaha..semoga mereka sentiasa dimurahkan rezeki dan dipanjangkan umur ya..

    kuling tu apa kak atie?haha

    ReplyDelete
  22. happy birthday kuling n adik bongsu..

    amboi kelass nama manja..:)

    ReplyDelete
  23. Nice blog sis...done follow u :)

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..