Thursday, 23 January 2014

Tensen Dan Makan

AssaLamualaikum
Mood sedikit tensen sejak semalam. Ini kerana banyak isu + kerja yang harus aku selesaikan. Sebab sistem di sini baru di update pada selasa malam baru-baru ni. Bila sistem di update, maka banyaklah masalah baru yang timbul. Bila banyak masalah akulah yang kena jawab dengan pengguna-pengguna sistem di sini. Hehe! sabor je lah den! 
Masa rehat tadi sempatlah aku BW mana yang sempat. Walaupun sedikit tensen, aktiviti memakan limau masih berjalan seperti biasa. Dah dua tiga hari jugalah menghadap buah limau mandarin ni. Rezeki orang bagi, tak kan nak tolak kan? haha! makan je lah yo!
WasSaLam^_^

24 comments:

  1. awal tahun pun banyak kerja juga.....Atie....tensen makan buah tak pe.....jangan ambil makanan ringgan yg akan mengemukkan......

    ReplyDelete
  2. Nrl pun sama... tahun 2014 ni byk keje plak... hehe
    baru je tadi wat nescafe 3 in 1 tu jgk... ^__^

    ReplyDelete
  3. skrg musim limau yek... apa lg bedal jelah

    ReplyDelete
  4. Kak atiee..nk limau jugak...kata kong xi..kong xi...hihi

    ReplyDelete
  5. atie, limau tu mmg sedap la kannn..tidak jemu2 makan..kakakaka..
    kalo kerja jaga sistem neh, memang begitulah nasibnya kan atie..
    kita serupaaaaaa...

    ReplyDelete
  6. Wahahah...memang limau pengurang tension..heheh..aida pon keja melantak limau je..dah la banyak kan..,hehehe

    ReplyDelete
  7. makan limau jak kak atie??
    makan nasi nda??hihiihh

    ReplyDelete
  8. limau? belum start mkn limau lagi di umah kami..hehe

    ReplyDelete
  9. Ok lah tu tensen mkn buah... dah buah limau tu nak dpt masa tahun baru cina jer ;)

    ReplyDelete
  10. sgt bagus mkn byk limau utk elak demam ... tayang2 tak pelawa ker ? ... heeee

    ReplyDelete
  11. byk2 sabar kawan ku..atie....hehee
    kecur liur tgk limau...huhuu...tahun bru cina dh dekat tentu byk dapat limau ni....

    ReplyDelete
  12. DULU ADA TERDENGAR TAKLIMAT DARI SPRM.. BILA TIBA TAHUN BARU CINA JE, BANYAK JABATAN YANG TERIMA HADIAH BUAH LIMAU, TAPI KENAPA TAKDE ORANG NAK HANTAR LIMAU KE SPRM?

    ReplyDelete
  13. makan limau bersama nescafe panas atau sejuk?

    ReplyDelete
  14. sedapnya limau mandarin…. free pulak tu, lagi la rasa bertambah-tambah sedap :)
    pening jugak kan nak melayan karenah user kalau ada masalah? semoga dapat handle dengan baik… xmo stress2 :)

    ReplyDelete
  15. sy tak jamah lg buah limau. Labmate byk bagi tp nk wat camne, limau bukan buah feveret :P

    ReplyDelete
  16. limau tu jgn makan banyak sangat. tak baik. kalau sesapa ada asma di harap jgn makan limau ni. adei.. nescafee stock kat office ni pun dah nak habis. nak kena gi beli la ni.

    ReplyDelete
  17. KA puj sibuk kunyah limau sakng ni hehehe

    ReplyDelete
  18. Nasib ada limau dan Nescafe 3 in 1 buat penghilang tensen hehe.....

    ReplyDelete
  19. sy pun kalau tensen suka minum nescafe tuk dpt mood balik...
    bdk kecik nie dok manjat kat bahu lak..huhu

    ReplyDelete
  20. sementara tgh dok byk ni makan je kak. hi hi i

    ReplyDelete
  21. tension je makan eh kak.. memang best kan.. hihi..

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..