Tuesday, 28 January 2014

Antara Zamir & Celina??

AssaLamualaikum
Malam ini adalah episod akhir rancangan Master Chef Selebriti All Star. Dan dua peserta yang  berjaya ke peringkat akhir adalah Celina dan Zamir. Semalam Brian tersingkir untuk meneruskan cabaran. Tinggal lah dua bintang ini untuk menyelesaikan tugasan akhir mereka. Siapakah yang bakal menyandang gelaran Master Chef Selebriti All Star kali ini? 
Kita tunggu dan lihat. Dua-dua pun hebat di dapur Master Chef. Masing-masing punya kelebihan tersendiri. Siapa pun yang menang nanti, moga mereka dapat berkongsi ilmu masakan mereka pada semua. Jangan lupa saksikan di Astro Ria - Jam 9:00pm malam ini.

* Peneman setia Ibu tengok Master Chef - Chef Cilik Irshad a.k.a Pa'e*
WasSaLam^_^

29 comments:

  1. agak2 saper?..x sabar lak nak tengok malam ni...:)

    ReplyDelete
  2. dah final dah??? dah berminggu xtgk sbb xde masa...

    ReplyDelete
  3. Malam nie episod akhir sudah.. laa, nampak sangat aku x suka layan bab masak2 nie.. kih3

    ReplyDelete
  4. kita nantikan keputusannya ini malam :)

    ReplyDelete
  5. anak2 acik peminat rancangan master chef ni..acik tak pernah tengok..

    ReplyDelete
  6. zamir berkemungkinan leh mng, but KA suka celina hehehe

    ReplyDelete
  7. x sabar tggu 9 mlm ni... mmg x miss tgk Master Chef kali ni.. :)

    ReplyDelete
  8. Salam atie...k.atie pon suka tgk rancangan ni..Zamir tu walaupon usianya muda..tp pandai masak!
    Akak dah htr email..dapat tak?

    ReplyDelete
  9. mrk sama - sama fokus . susah nak jangka . kita lihat saja mlm nih .

    ReplyDelete
  10. dua2 pun ada kekuatan masing2...tapi bunda lebih harap zamir menang...

    ReplyDelete
  11. tak sempat nak tengok la kak..astro dah tukar ke astro injoy..kena tgk ulangan kat rumah nenek la lepas ni..moga2 si Zamir menang..haha :D

    ReplyDelete
  12. Zamir menangkan..Lily tak sempat tengok..tau result pun dari FB jer.. :)

    ReplyDelete
  13. minatnya aTie dgn rancangan ni..zamir yg menangkan aTie..

    ReplyDelete
  14. Hehe Zamir menang and i likeee it ! :D

    ReplyDelete
  15. haha ternyata ramai yg meramalkn zamir juara mastercheff..dan akhirnya terbukti...:)

    ReplyDelete
  16. saly tk pernah tengok lah.....heheee..

    ReplyDelete
  17. selamat menonton yer..kita kat sini tak dptlah...hehhe

    ReplyDelete
  18. Tahniah buat Zamir.... tapi mcm tak bestkan malam tadi Atie...juri cuma mereka bertiga jer,,,patutnya ambik juri lain

    ReplyDelete
  19. cik undi chef pae lah bah..hahah

    ReplyDelete
  20. alahai tak sempat tengok aritu..

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..