21.1.14

Random Picture Pa'e - 8

AssaLamualaikum
Mengabadikan gaya-gaya si tumpis Ibu di sini. Sebagai kenangan buatku.
Yang dok tangan kat dagu tu sapa ajar ntah. Tak boleh tahan. Haha.
Baju sama dah banyak kali ulang tayang! haha! tengok jak lah ya. Jangan bosan. Gaya terbaru: kuat merajuk. Sikit-sikit nangis dan cakap "ibu dah tak sayang abg Pa'e ke?". Adoi! ayat menusuk kalbu betul.  Suka sangat di cakap macam tu tau. Pastu satu lagi ayat dia yang tak boleh pakai "Ibu, belikan lah abg Pa'e baby. Abg Pa'e takde kawan". Hahaha! 
WasSaLam^_^

26 comments:

  1. besaq nanti mesti ensem anak teruna atie nie..hehehe..

    ReplyDelete
  2. Anak ibu mmng ensem....

    ReplyDelete
  3. kan budak tumpis tu la mcm2 ayat klua kan kak atie..haha..xsabar nak tnggu pae membesar a.k.a bujang..hehe

    ReplyDelete
  4. SAYA KALAU BEKERJA KADANG-KADANG TERINGAT KAT ANAK-ANAK..

    ReplyDelete
  5. Hensem hero awak ni...dah besar nanti mesti ramai peminat :)

    ReplyDelete
  6. Makin hensem abe JJ ni hehehe. Adoi dia punya request tu mmg bikin haru kan Atie, bersabar la.. and doa banyak2 k, insya Allah.

    ReplyDelete
  7. sama la atie cam dik niq..marah skit jer dah dok cerok dinding..pastu tarik muka masam..selama mana tak pujuk selama tu la bertapa kat situ..kadang tu menitik air mata..hahahahaaa

    ReplyDelete
  8. amboi bergaya sungguh lah !

    ReplyDelete
  9. atie..cepat2lah dapatkan adik utk pa'e tu..hihik

    ReplyDelete
  10. hahaha..beli baby? kalau ada jual kat kedai, dah lama beli..huhu

    ReplyDelete
  11. amboi..
    encem dia..

    ReplyDelete
  12. hehe,..abg pa'e minta beli baby ye...beli kan lah Ibu untuk temankan abg Pa'e main.. :)

    ReplyDelete
  13. what????belikan baby??..haaaaa....hint dah tu kak tie..hahahaa

    ReplyDelete
  14. Wajah kesayangan ibu.........ibu bila mo beli baby...hehe
    aku doakan atiey, moga impian pa'e tercapai :D

    ReplyDelete
  15. wahahahhaaaa....mau adik sudah bah c pa'e kesiannn...'beli'kan lah bah dia kak atie..kesian ndada kawan nya main :D

    ReplyDelete
  16. Ensem nya gambar letak jari Di dagu tu Atie ;)

    ReplyDelete
  17. Alahai Pa'e..mau minta belikn adik pla hehe..sian jg dia..
    Busan bah kali dia tu aTie nda ada kwn bemain..

    ReplyDelete
  18. Selamat pg, Atie...

    HAha.... ayat last tu best... mintak belikan adik.... cian Pa'e kan... dia nak ada adik tu... ^__^

    ReplyDelete
  19. Siannyer abg pa'e takder kawan..takperlah nanti sekolah nanti dapatlah ramai kawan sikit inshaallah..

    ReplyDelete
  20. hahaha... tetiba teringat kat Naiim masa kecik dulu. selalu suruh akak beli baby kat GIANT

    ReplyDelete
  21. Hahaha...permintaan yg leh wat skit limpa

    ReplyDelete
  22. prctise azan lapaie tu..huhu

    ReplyDelete
  23. Encem......kuat merajuk sure menurun mcm ibu tu hehe....

    ReplyDelete
  24. cian abg pa'e xde kawan ye mama...;)

    ReplyDelete
  25. fotogenik sangat pae ni..

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..