Wednesday, 8 January 2014

Idea - Bilik Tidur 2

AssaLamualaikum
Dok berangan-angan lagi. Haha! bak kata NUR yang jauh di UK. 
Tak salah untuk berangan-angan. Hihi!
Bilik tidur idaman dan mendamaikan.
Warna pun cantik kan? lembut jak. Yang bestnya ada tempat buku. 
Boleh membaca sebelum tidur!
Alangkah indahnya kalau semua yang kita angankan menjadi kenyataan. Haha! 
Mungkin tak mustahil sekiranya ada usaha + kerja keras.
WasSaLam^_^

34 comments:

  1. dari beranganlah baru kita ada target nak capai... sy pun selalu berangan nak deco2 rumah cuma rumah je xde llg..hehe

    ReplyDelete
  2. letak rak buku sebelah katil pun okey.. hehe..

    ReplyDelete
  3. kalau acik tak boleh ada buku atie..letak je kepala ke bantal..terus tak sedar dah..lenaaa

    ReplyDelete
  4. Bestkan. Mana tau ada rezeki atie buat bilik mcm ni ☺

    ReplyDelete
  5. huh mmg mendamaikan.Hihi...saly pun sllu berangan2 nak deco2 segalanya Yang cantik2 tp rumah belum siap.. atie...mmg indahkn angan2 kita org pompuan ni... Haha

    ReplyDelete
  6. tak salah verangan.. itulah satu2nya kuasa yang kita ada. hikhik..

    ReplyDelete
  7. Lembut je warna dia tapi colourful sangat..hehee..

    ReplyDelete
  8. biru tu mendamaikan
    baru lena tidur kan.hihi

    kak, akak try carik page fb gamat emas.
    dlm blog sy pon ada link fb GE. nti sy carik balik. in shaa Allah

    ReplyDelete
  9. Dah bbrp hari x menyinggah sini... Memang cantik, lembut dan rasa damai je warna biru lembut ni... ^__^

    ReplyDelete
  10. tak salah berangan.
    disusuli dgn kumpul duit.
    sure jadi kenyataan in shaa Allah...

    ReplyDelete
  11. berangan itu seronok Atie...kalau nak jadikan kenyataan, kenalah usaha

    ReplyDelete
  12. soft blue..nice sangat n sesuai buat pa'e encem boy :)
    biru itu mendamaikan ermm..akak tumpang berangan ye atie :)

    ReplyDelete
  13. semoga angan-angan akak tercapai,lawa gilak!

    ReplyDelete
  14. Cantik sangat!!!lembut warnanya.moga impian tercapai

    ReplyDelete
  15. org lain xtau la tp kot sy wat bilik camtu, xlama nanti atas rak tu akan ada mcm2 harta karun termasuk minyak urut lah bagai, ultraman, doll, segala kertas dan hasil-hasil seni kanak2 riang. hee..

    ReplyDelete
  16. Datang tumpang berangan sama kat sini… hahhaha
    saya pun suka part rak buku tu… senang nak baca sebelum tidur :)
    Cuma kaler tu kan best kalau warna pink… ekekkeke

    ReplyDelete
  17. memang damai ni kak.. warna dia menenangkan.. :)

    ReplyDelete
  18. kalo ada yang nak sponsor bilik tido macam ne satu, terima je :)

    ReplyDelete
  19. alahai kak Atie, hari tu, design dapur, skrg bilik tido..hehe..tak habis2 kak Tie berangan eaaa ^___^

    ReplyDelete
  20. Memang cantik dan menenangkan...

    ReplyDelete
  21. Warna dia mmg cntik atie..simple dan mnarik

    ReplyDelete
  22. hahaha...kak atie..kalau cik,nda buli ada bilik tidur begini..sekali bangun abis buku behamburan...

    ReplyDelete
  23. salam atie ..
    klu bilek aby mcm tu ..
    seronok kucing2 dalam bilek main kt atas katil tuh ..

    ReplyDelete
  24. kalau abang Abdul dapat bilik macamni...tak keluar biliklah pai'e

    ReplyDelete
  25. nice..menarik idea rak tu..warna pun ceria..alangkah la kan..:)

    ReplyDelete
  26. bagus jimat ruang. tapi rasanya kena letak cermin untuk cover. Ye la kan mana tau tido tak diam tetiba jatuh habis semua barang barangyang kat dalam rack tu. hahahaha

    ReplyDelete
  27. x takot keee kang buku abeh jatoh atas pala, naya jeee....hahahaha....

    ReplyDelete
  28. Atie mesti nak pindah rumah barukan..... nampaknya mcm mencari cari idea nak deko bilik dari hari tu je hehe...

    ReplyDelete
  29. kira berangan nak jadikan satu bilik sbg mini library. kira dgn suami byk sgt buku. dah blh jd mini library hihihi

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..