Friday, 24 January 2014

I'm Strong BUT??

AssaLamualaikum
Sedikit terkesan dengan kata-kata di bawah:
Alangkah indahnya hidup jika sentiasa dikelilingi oleh orang-orang yang menyayangi. Yang sentiasa ada bila kita perlukan. Yang sentiasa tau suka duka kita. Yang berkongsi saat suka & duka. Eh! melalut dah ni. Sekarang dah ada KULING ku a.k.a babah Pa'e tempat berkongsi. TQ Kuling! Haha! (tiada kena mengena dengan sesiapa OK!) Sekadar kata-kata yang terlintas di hati.
WasSALam^_^

16 comments:

  1. Tak semua org ada n paham kta kan kam?hmmm... :')

    ReplyDelete
  2. Memang bahagia jika ada orang memahami dan menyayangi diri kita Atie :)

    ReplyDelete
  3. salam jumaat atie..yela, kadang susah nak faham orng..

    ReplyDelete
  4. jiwang ni..
    rindu ke kat Tuling?
    hi

    ReplyDelete
  5. tak semua orang pandai cool down kan orang lain.

    ReplyDelete
  6. Salam jumaat atie.mmg betul sgt kata2 indah itu.everybody need a friend n family utk menemani n menceriakan hidup kitakan

    ReplyDelete
  7. cik sambung ya kak atie...
    Alangkah indah jika ada orang yang lapkan air mata kita di saat2 kita menangis..
    yang menegur setiap salah kita di saat kita tersalah langkah..
    yang sentiasa mendengar setiap keluh kesa kita..
    upsssss....lebih2pula..ada tu memang ada...cuma dalam 10kali kita menangis,kita tersalah langkah,kita mahu meluahkan...mungkin hanya 1kali kita terabai...yang 1kali tu bukan terabai langsung..tapi Allah sengaja mau kita sentiasa berdiri atas kaki sendiri..sentiasa tabah dan sabar..(paham ka kak atie apa yg cik taip ne??cik pun mcm blur sikit2)hahahhaa

    ReplyDelete
  8. Betul tu Atie.. kadang2 kita dah rasa betul apa kita buat buat... cuma keyankinan tu kurang sikit... bila dapat sokongan dan galakan, baru secara automatic rasa yakin apa yg kita buat :)

    ReplyDelete
  9. Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  10. Kau ada kuling ku pun ada juga....hehe......berfalsafah nampaknya Jumaat Jumaat ni....

    ReplyDelete
  11. Lumrah dan fitrah nya begitu...

    ReplyDelete
  12. bahagia hidup berlandaskn kasih sayang....kan atie..:)

    ReplyDelete
  13. btul tuh atie...terutama bila feel down kan....enAAA nasib kalau nak romontik gitu..huhu

    ReplyDelete
  14. sye ada sorang kawan yg mcm tu..memahami sangat2..gila2 kami pun sama..tpi skrg duduk bjauhan dah.. dia sambung study kat Labuan..emmmm..sedihlah ..:(

    ReplyDelete
  15. be strong ye kak! hehe.. tetiba..

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..